Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z czarnoskórym?

Polecane posty

Gość gość

witajcie moje drogie. Od dłuższego czasu mam jakąś dziką cheć sprobowac sie przespac z czarnoskorym mezczyzna. Czy jest tu pani ktora moze cos na ten temat powiedziec? czy to prawda ze prawie kazdy ma d.... ? Gdzie mogę takiego znalesc w Polsce? jakies doswiadczenia z czarnymi?

Gość gość
Jak chcesz zaktualizować sobie bazę wirusów, to próbuj.

Gość gość
ja jestem bialy i tez mam dużego (17 dl i ponad 17 obw) wiec niekoniecznie kolor skóry będzie swiadczył o wielkośc***enisa bo możesz trafic murzyna z przeciętnym a białego z dużym chodź pewnie ci czarni czescie trafia się z dużym, ale zycze powodzenia i mega orgazmu:)

Gość AlphaPolak
Jonah Falcon, tyle w temacie.

Gość Ti voglio bene
Autorko, nie rób tego. Chyba nie zaprzepaszczisz swoją godność dla murzyna??? To nie jest klasa, to k******o i obciach - żadna porządna kobieta do takich rzeczy nie przystępuje, zwłaszcza tutaj w Pennsylvanii. Jeśli ci chodzi o sprzęt, to nasi bratańcy Węgrzy mają większy niż większość afrykańskich nacji i przynajmniej są przystojni. A ja np. Polak z kresów mam 22.5 cm w wzwodzie, większe niż większość murzynów. Nie szmac się rodaczko proszę, Much love, Przystojny i zgrabny rodak.

Gość gość
Jakaś szmata założyła temat i oczekuje poklasku i aprobaty , hahaha.

Gość gość
boze to juz nie mozna zapytac tylko odrazu szmata i brak godnosci? chore

Gość gość
to odpowiadają polaczkiz 5-cio centymetrowymi kompleksy zaprowadziły ich w rasizm i nacjonalizm wolą kogos pobić żeby się rozładować bo żadna im nie da jak zobaczy rozmiar

Gość ZawiedzionyAmericano
Jestem amerykaninem Polskiego pochodzenia - pomijając fakt że mama ma kilka kropel krwi hiszpańskiej (i tak jest blondynką). Chciałem od zawsze mieć Polską dziewczynę. Uważałem je za słodkie, inteligentne, dbające o siebie, z dobrym poczuciem humoru dziewczyny. Zresztą wszyscy moi Polscy przyjaciele podzielali moją opinię. Choć mam wielkie powodzenie u dziewcząt, żadna niepolska dziewczyna mnie nie kręciła. Byłem głęboko zauroczony przez piękne i patriotyczne młode Polki jakie znałem w Long Island. Kochałem je do oporu i zawsze dbałem o nie jak o własną siostrę. Ostatnio jak czytam wypowiedzi niektórych Polek, to aż włosy mi się jeżą z rozczarowania i obrzydzenia. Nie wierzę, że niektóre z murzynami chcą się zadawać. Stwierdzam, że chyba lepiej zawrzeć wiązek z Amerykanką bądź Rosjanką, ona by nigdy czegoś takiego nie odwaliła. A Polki porzucające swoje rodziny w poszukiwaniu dodatkowego centymetra na kutasie co najwyżej w Burdelu bądź na red light district będę widział, jak nie gorzej. Takie Elin Krantz'ki... Przykre.

Gość Kochamycie
Americano Nie poddawaj się - takie naiwne i niewykształcone szmaty jak autorka nie reprezentują wszystkich Polek. Bez problemu znajdziesz piękną i wartościową Polkę z czystym sumieniem w ojczyźnie. Za to do UK radzę ci nie jechać bo co tam się dzieje to kaszanka. <3 cię. Serdecznie, Piękne Polki.

Gość gość
Autorka z patologii.

Gość gość
Kiedyś w tv była rozmowa z kobietą (Polką) która pracowała przy amerykańskiej bazie w Niemczech jako prostytutka, mówiła o przemiłych Czarych chłopcach ale stanowczo zaprzeczyła że są oni szególnie obdażeni przez nature. To mit.

Gość gość
Kiedyś jechałem metrem z typową, czarną dziewczyną. Nie chce nic mówić, ale czarni...nie pachną tak jak my. To się da po prostu wyczuć od razu. Nie chce wyjść na rasistę czy jakiegoś fetyszystę co wącha obcych ludzi, po prostu stałem blisko. Ten zapach nie był miły. Nie mam żadnych ciągąt do czarnych kobiet, nie podobają mi się z urody, chociaż słyszałem że w seksie są dobre, dużo lepsze od Europejek.

Gość gość
Czarny to delicje. W ogóle Polak to przy nim blado wypada. Ja mam już trzeciego czarnego partnera i na pewno nie wybiorę białasa. Oni mnie nie zadowalają.

Gość gość
dodam jeszcze, że białasy mnie nie zadowalają, bo moje locha jest głęboka na 35 cm i śmiało mogę tam włożyć cukinię, tylko moje czarnuszki :P AIDS mam już zaleczony więc spoko :classic_cool:

Gość JFenton
Boże... I'm a half Polish half Italian American and am so surprised by what I see here. Do Polish women really partake in this type of debauchery? Do they somehow find this to be cool or acceptable? Polish girls are the only white women loose enough to date black men in such great numbers. If I were Polish I'd feel ashamed.

Gość gość
Que asco que dan las polacas. Joder hermano... Desvergonzadas!