Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaroWROC

Zaufanie, świeży związek, długi wyjazd urlopowy bez partnera

Polecane posty

Gość gość
Seks bez zobowiazan z jednym partnerem to rozwiazlość ?bujna przeszlosc?nieciekawa przeszlosc? Hmm.

Gość gość
no nieciekawa przeszłość jak najbardziej a czy jest to coś, czym można się pochwalić?

Gość gość
Zwiazek tylko dla seksu, to cos ambitnego

Gość gość
12'45, jeszcze raz : jeden układ na seks to swiadectwo rozwiązłości ?! Przeszlosc nieciekawa..znasz te dziewczynę,że tak na pewniaka walisz? Najlepiej niech kazdy bedzie sedzia we wlasnej sprawie a nie wydaje opinii jednoznacznych na podstawie li tylko kolesia,któremu cos sie wydaje,bo poprzednie panny..itd.

Gość gość
oczywiście, że tak - ja również potwierdzam jeśli ktoś jest w stanie być w układzie tylko dla seksu, to nie ma wartości moralnych

Gość gość
Każdy mierzy swoja miarką. Jeden lubi piwo i je pije,drugi lubi oglądać znaczki ,trzeci,czwarty,itd,itp.A inny lubi seks(co jest dobrym fizjologicznym objawem akurat),to już jest bez wartości,nieciekawa przeszlość,niemoralny. Co cie obchodzi co kto lubi? Nie jesteś od ocen,gdy kogoś nie znasz.I swoje "oczywiście" schowaj dla siebie i w swojej szufladce nic nie znaczących ocen. Dziewczyna wróci i wszystko sobie wyjaśnią i tyle !

Gość gość
Można lubić seks, ale w układy związek tylko dla seksu nie babrać się, czego ja jestem doskonałym tego przykładem.

Gość gość
"Mamo,chwalą nas" hehe.