Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostalam 3 ofert pracy ktora wybrac

Polecane posty

Gość gość

1. W saloniku prasowym. Szefowa to mloda, b.sympatyczna dziewczyna. Praca na luzie , poniewaz salonik polozny w malo ruchliwym miejscu. Wynagrodzenie minimalne .Zmiany do zugodnienia, ale weekendy pracujace. 2. Prowadzenie komus sklepu internetowego, relizowania zamowien ( m.in haft, grawe), pakowanie. Pon-pt od 8.00 do 16.00, wiec bardzo systematycznie.Placa minimalna. 3. Zastepca kierownika restauracji.Zmiany po 12 godzin 1/1 lub 2/2. Duzo obowiazkow, praca tez w weekendy ale placa lepiej

Gość gość
Jeśli zależy Ci na systematycznosci i spokoju to 2. Ja bralabym 3 lubię jak się coś dzieje. I kasa wieksza. Tylko nie piszesz ile płatna. Żeby nie okazało się że dużo stresu a placa niewiele większa niż w 2.

Gość gość
3. ma najwieksze szanse rozwoju, potem spokojnie mozna isc do lepszej restauracji i zarabiac więcej jako kierownik sali czy tam inny menadżer.

Gość gość
Tez 2 bym wybrala

Gość gość
Ale przecież Cię nie znamy, nie wiemy jakie masz doświadczenie, preferencje. Dla mnie np. praca w saloniku byłaby OK, bo aktualnie studiuję więc zależałoby mi na uzgadnianych zmianach i weekendach. Czy to Ci pomoże w podjęciu decyzji? Po studiach z kolei, gdybym nie miała innych możliwości, wybrałabym opcję nr 2 - owszem, nijak ma się do mojego zawodu, ale łatwiej potem byłoby mi przeskoczyć bo e-commerce jest teraz "na topie" a to już bardziej mi leży. Do tego jasne godziny, wolne weekendy umożliwiają szukanie czegoś dodatkowego czy dokształcanie się. Wszystko zależy od priorytetów jakie masz - godziny, zarobki, możliwość rozwoju itd.

Gość gość
Brałabym opcje nr 3. Daje największe możliwości na znalezienie po czasie czegoś jeszcze lepszego.

Gość gość
Ja także nr 3

Gość gość
Hm,ciężko powiedzieć. Ja osobiście bym wybrała opcję nr 1 lub nr 3. Salonik prasowy fajny, pewnie w miarę spokojnie, dużo można sobie poczytać w wolnym czasie. :P Ale ja lubię pracę w restauracjach, knajpach itp.,także chyba tu bym się zdecydowała. Tym bardziej,że skoro lepiej płacą...no i może jakieś napiwki. Minus,to czasem ogromne zmęczenie po całym dniu,no i bywa,że zmiana dłuższa niż w takim saloniku. Ale wszystko zależy co lubisz.

Gość gość
Zależy w jakim wieku masz dzieci, czy chcesz tylko dorobić czy jakoś tam ruszyć zawodowo, czy rzeczywiście chcesz się w przyszłości rozwijać w takim kierunku jak w 3. pracy. W 1. nie widzę żadnych zalet, druga fajna bo stałe zmiany, dziecko możesz do przedszkola zaprowadzić i odebrać, wolne weekendy, luz. A 3 ok jeśli faktycznie to cię kręci.