Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dodatnie testy

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam troszke dziwna sprawe. Jakiś czas temu zrobiłam 4 testy, poprawie, na kazdym wychodzily dwie kreski. Poszlam na badanie krwi i wyszlo, że nie jestem w ciąży. Jednak caly czas mam objawy jak na ciaze.. Okres miałam najpierw skąpy a teraz się spóźnia już 2 tygodnie. Wiecie moze co to moze byc? Powtorzyc badanie krwi czy iść od razu do ginekologa?

Gość gość
Moze testy wadliwe jesli wszystkie byly tej samej firmy? Moze poronilas wczesnie i krew juz nie wykryla hcg? Do lekarza isc nie zaszkodzi

Gość gość
To okres miałaś, ale skąpy czy się spóżnia? Bo albo- albo. Możliwe że to była ciąża biochemiczna. Powtórz testy z krwi.

Gość gość
kazdy test byl z innej firmy. okres miesiac temu byl skapy, robilam testy i badanie z krwi a teraz sie spoznia 2 tygodnie

Gość gość
najgorsze jest to, że biorę caly czas tabletki. byla jedna mozliwa sytuacja, gdzie tabletki zapomnialam.

Gość gość
a czy przy ciazy biochemicznej wynik beta hcg 0,100 bylby mozliwy?

Gość gość
Dziewczyno dawno powinnaś być u lekarza! To niepokojące! I wcale nie o ciąży myślę !

Gość gość
na poniedzialek mam wizyte, ale strasznie sie denerwuje bo nie mam pojecia co to moze byc