Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczek_86

Jak zrobic z napalonego faceta meska dziwke?pomocy pliss

Polecane posty

Gość Misiaczek_86

Jak zrobic z napalonego faceta meska dziwke?chodzi mi o wyzwiska i cos co go na maxa podjara

Gość Misiaczek_86
Jakies podpowiedzi? juz uzylam chyba wszystkich slow i wyzwisk:) chce cos extra lepszego pomocy

Gość Misiaczek_86
No to niezle sie nadziales:) chciales sie podniecic a prawie po ryju oberwales:)nastepnym razem musisz byc czujny:) Jego rozmowy brzmia typu''wyj***e cie suko...wylize ci suty,chce cie pierd...codzien,jak lubisz,co bys ze mna zrobila '' Moje rozmowy sa typu...''zerznij mnie,wyliz mi pipke,pieprz mnie na stojaco...od tylu...itd,wylizalabym ci jaja:),zrobila glebokie gardlo i polknela sperme itd....'' wysylam filmiki max 1 min dlugie i foty swoje cipki,tylka i piersi. Chce go bardziej rozkrecic...tak zeby oszlal:) Masz jakies pomysly?

Gość Misiaczek_86
On po seksie nawet nic wiecej nie pisze.....nie napisal mi nigdy dzieki za mile spedzony czas,czy bylo fajnie suczko itd....po tym jak dochodzi jest odrazu offline! za kazdym razem chwale go ze byl z******ty czy bylo z***biscie i ze mnie podnieca codzien itd....ale wszystko na nic! Nawet nic nie odpisze mi! pare h pozniej wysyla emotke ''i miss you'' czy ''buziaczka na cala komorke'' Nie wiem co myslec chyba zaczynam sie ponizac sama soba ,dopiero teraz zaczynam sobie z tego zdawac sprawe.Chce dobrze :( lubie bluzgac i ostry sex przez co wychodze na pierwsza lepsza dziwke....:((( chyba to cos z nim nie tak jesli sie staram a on mnie olewa !

Gość gość
olewa cie bo jesteś prymitywną suką ,do zabawy i tyle

Gość Misiaczek_86
Z natury jestem inteligenta mila kobieta,perwersje mnie podniecaja przez co faceci nie okazuja mi szacunku.Chcesz cos dobrze i tak wychodzi na najgorsze!

Gość Misiaczek_86
gość olewa cie bo jesteś prymitywną suką ! No wiesz co to ze kobieta lubi ostry sex nie oznacza ze jest odrazu latwa,niedorozwinieta na niskim poziomie. Poprostu chce sie z nim w******* i szybko kopnac w d**e.Zobaczymy czy w realu jest tez takim matcho.....ale bym walnela jak by odmowil reala OMG ....za miesiac spotkano zobaczymy

Gość Misiaczek_86
Dzieki za porade:* Mam nadzieje ze znajde kogos w moim guscie,w koncu tyle facetow na swiecie a nie 1 chcialby sie ze mna umowic. Wytrzymam ten miesiac i umowie sie na sex bo jestem strasznie uparta a chce go zaliczyc. Obiecuje samej sobie ze po seksie zakoncze cala znajomosc,inaczej mi nie da spokoju i bede sie czuc jak to nazwales''zwykla dziwka''