Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

emetofobia i emetofilia jednocześnie...?

Polecane posty

Gość gość

(emetofobia - lęk przed wymiotowaniem/przebywaniem obok osób wymiotujących emetofilia - fetysz?fascynacja wymiotami, wymiotowaniem) zastanawiam sie czy to możliwe bo mam dosyć ambiwalentne odczucia ;) z jednej strony potwornie boje sie zwymiotować(czasem ze strachu dostaje drgawek) lub żeby ktoś to przy mnie zrobił a z drugiej uwielbiam oglądać jak ktoś wymiotuje np w filmie, na zdjęciach, rysunkach jakby nierzeczywiste wymiotowanie mnie fascynuje a jednocześnie gdyby była realna sytuacja jeśli miałabym zwymiotować czy ktoś miałby to zrobić to dosłownie zdycham ze strachu i paniki spotkał się ktoś z takim czymś? co o tym sądzicie?

Gość emetofobiczka
Jakbym czytała o sobie. Nienawidzę wymiotować, boję się tego, a gdy jest mi niedobrze dostaję ataku paniki. Przeraża mnie fakt, że istnieje prawdopodobieństwo, że kiedyś będę wymiotować. Gdy wymiotuje któreś z moich zwierząt, również nie jest to dla mnie przyjemne, nieraz wpadam w panikę. To samo, gdy ktoś wymiotuje przy mnie, ale z drugiej strony odczuwam przyjemność(w tym przyjemność seksualną), gdy oglądam filmiki, zdjęcia, czy czytam opowiadania o tym, jak ktoś zwymiotował. Ponadto często też wymyślam sobie scenariusze, w których ktoś(wyimaginowany) wymiotuje, lub ma nudności. Mam już tego dosyć.