Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki seks lubią zodiakalne wagi?

Polecane posty

Gość gość

Czy zgadzacie się e stwierdzeniem,że zodiakalna waga, delikatna, wrażliwa,czuła nie lubi delikatnego seksu i całej tej romantycznej otoczki w postaci dodatków tj.świece,płatki róż itd tylko przepada za ostrym,szybkim,wręcz prymitywnym seksem?

Gość gość
Niektóre lubią delikatny seks, lubią romantyczną otoczkę:p Może wypowie się jeszcze ktoś?

Gość gość
jestem waga i lubie ostry sex, bo znalazłam super samca, biologia mnie wzywa..nie wiem jakby było inaczej ;)

Gość gość
Uprawialam seks z waga i byl to najabrdziej ostry,wyuzdany seks mojeo zycia, cos w stylu "50 twarzy Grey`a. Facet wciaz mial potrzebe utwierdzania sie czy w tym co robi jest perfekcyjny,jak wypada itp. Wciaz pytal czy jest mi dobrze i nie chodzilo o moje odczucia a to jakie wrazenie on wywoluje na mnie,czyli jak standardowo u wag bardzo egoistycznie. Mila przygoda ale na dluzsza mete dosyc meczaca relacja,takze w zyciu.

Gość gość
ludzie kierujący się w życiu wskazaniami zodiaku są głupsi nawet od rozwielitki.

Gość gość
dla nich nie ma ratunku. to jest poziom nawet poniżej wielbicieli Trudnych spraw.

Gość gość
Jesli uwazacie sie za taka elite intelektualna to co robicie w takim miejscu jak kafeteria i na takim temacie? Zodiak niesie wiele informacji na temat czlowieka,ktoremu patronuje ale zeby o tym wiedziec trzeba wiedziec i przeczytac cos wiecej niz horoskop w "bravo".