Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy iść do ginekologa po zajściu w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Zaszłam w ciążę w dzień spodziewanej miesiączki, niby niemożliwe ale jednak. Mam pytanie od jakiego dnia w takim razie liczyć czas ciąży, bo niby od dnia ostatniej miesiączki, ale czy w tym przypadku? Kiedy iść do ginekologa?

Gość gość
Idź najlepiej jak najszybciej :) To lekarza po przeprowadzonym wywiadzie oraz badaniu powinien stwierdzi czas zapłodnienia i wskazać termin porodu . Jak w ogóle dowiedziałaś sie o ciąży? Miałaś jakieś objawy? Gratuluję i zazdroszczę!!! :)

Gość gość
Czytałam na niektórych forach, że nie warto wcześnie, bo nic się nie da wykryć, także nie wiem dokładnie :) Przebudziłam się w nocy i strasznie było mi niedobrze, i tak przez 3 najbliższe dni, a okres zawsze miałam regularny i dziwne było że spóźnia mi się, więc zrobiłam test i wyszedł pozytywny :)

Gość gość
Ja mam też strasznie regularny okres spóźnia mi się już trzy dni ,nie mam żadnych objawów a dzisiaj zrobiłam test i nagetywny :( a okresu dalej nie ma...

Gość gość
Może Twój organizm to inaczej przyjmuje, mi już po 4 dniach stwierdziło, spróbuj za 2 dni naprzykład kolejny :)

Gość gość
Skąd wiesz, że zaszłaś w dzień spodziewanej miesiączki? Ja poszłam około 6 tygodnia ciąży, wtedy już lekarz jest w stanie potwierdzić ciążę na usg.

Gość gość
Czułam to Tylko właśnie zastanawiam się jak zacząć liczyć tygodnie? Bo nie wiem kiedy iść do ginekologa