Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądała wasza pierwsza

Polecane posty

Gość gość

masturbacja? Ile mieliście wtedy lat? :-)

Gość gość
około 13. To było w wannie, orgazm bez wytrysku bo jeszcze nie miałem spermy, bardzo bolesny, wszystkie zwieracze bolały mnie później długi czas. To skutecznie odstraszyło mnie od masturbacji na jakieś 2 lata

Gość gość
Jakieś 12-13 lat, wyczytałam w Bravo girl że jakaś łaska się masturbowała i postanowiłam spróbować, miziałam łechtaczkę i wykładał sobie flamaster :-P

Gość gość
Piszcie?

Gość gość
miałem coś pod 15 lat i byłem na wakacjach u babci. Wychodek był nie w domu tylko w takiej budce koło stodoły i tam wszyscy walili, ja podglądałem jak babcia robi kupę wtedy poczułem podniecenie i mój penis doznał silnej erekcji, jak babcia skonczyla i wyszla stamtąd to ja sie zakradlem, weszłem do środka i spojrzałem w dół a tam świeża wielka kupa, niewiele myślac ręka powędrowała na penisa i zaczęła go tarmosić, podniecenie rosło lawinowo i oczywiście spuściłem się a smuga spermy spadła prosto na zwiniętą kupę babci, pozdro kochani.

Gość gość
ty to chyba sobie zartujesz i jeszcze ta babcia ci zawinila :O

Gość gość
babcia stawiała mi klocki na język a ja to ciamkałem i żarłem jak świnia:) Potem dołączył się i dziadek, najpierw umoczył swoje berło w moim szambie a po chwili przycisnął mi anusa do ust i zesrał się metką cebulową i niedogonionym bimbrem:P