Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol pochwy tylko na lewej sciance

Polecane posty

Gość gość

boli mnie pochwa, ale tylko lewa scianka przy ucisku. stosunki bywaja nieprzyjemne. bylam u dwoch ginekologow i kazdy powiedzial mi tak samo: tu nic nie ma, jest pani ginekologicznie czysta. krwa, czy oni w ogole moga tak mnie odeslac z kwitkiem? no pochwa mnie boli i co ja mam z tym zrobic skoro mi ginekolog nie moze pomoc. jakies konkretne badania polecacie?

Gość gość
może partner ma za grubego i długiego penisa?

Gość gość
boli mnie tylko lewa scianka pochwy, moge sobie samego palca wlozyc i ucisnac lewa strone. zreszta pamietam, ze kiedys tego bolu nie mialam.

Gość gość
boli mnie pochwa, ale tylko lewa scianka przy ucisku. stosunki bywaja nieprzyjemne. bylam u dwoch ginekologow i kazdy powiedzial mi tak samo: tu nic nie ma, jest pani ginekologicznie czysta. krwa, czy oni w ogole moga tak mnie odeslac z kwitkiem? no pochwa mnie boli i co ja mam z tym zrobic skoro mi ginekolog nie moze pomoc. jakies konkretne badania polecacie? X Gips, tylko gips. Zagipsuj lewą ścianke i będzie dobrze, do tego nie będziesz tak rozklekotana, tylko ciasna ;-)

Gość gość
Może jakieś zapalenie mięśnia? Od jak dawna boli?

Gość gość
to wina rozmiaru członka nie uprawiaj seksu aż do momentu nie wyeliminujesz problemu

Gość gość
to nie jest wina członka. boli mnie tak już ponad rok czasu, a seks ze swoim chlopakiem uprawiam od pol roku dopiero, wczesniej nic i ból był np przy masturbacji czy aplikacji tamponu. najpierw lekarz mnie odeslal z kwitkiem, potem drugi raz ten sam.. liczyłam, że może przejdzie. nie przechodzi, poszlam do innego lekarza i powiedzial mi dokladnie to samo. Ale stwierdzają to na podstawie oględzin. Moze trzeba zrobić jakies dokladniejsze rozmazy? Moze sprobowac u jeszcze innego lekarza? No do kogo mam isc z bólem pochwy. Jak byłam u kardiologa, to też mi powiedzial, ze nic mi sie z sercem nie dzieje, ale zebym zbadala zoladek, kregoslup itp, wyszlo ze mam refluks. a tutaj co ja mam robić? moze urolog?

Gość gość
To znak że masz nie uprawiać seksu.

ból był np przy masturbacji x i jeszcze się dziwisz? pchałaś sobie kijki, patyki, wibratory, to teraz masz, karę za życie niezgodne z naturą. cipka jest dla penisa i tyle, natury nie oszukasz.