Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

Bez pracy nie ma kołaczy :P

Polecane posty

Gość gość mid

Muszko, niech się wygryw wygęga, to ja może trochę popracuję ;) Spłuczę kawą uczucie niesmaku też. Zostawiam 😘 😘 😘 I śladem Wadi pozwolę sobie dziś na czwarty (dla prawdziwych czarnoksiężników, mojego też, dobrze mieć gdzie przywrócić właściwą perspektywę :) ) 😘

Gość gość
To ja też jeszcze raz: czeeść 😘 :PCiziu, oczywiście, że do witania się i żegnania, jak zawsze, od czasów wieczorków :)Można się tylko żegnać, witać w bliskim towarzystwie, a i tak robić swoje ;)Miłego piątunia popopołudniowego, mam zaplanowany osobisty. prywatny, miły pewien przegrywik domowy na jakiś najbliższy dłuższy okres czasu, ale do przegrywika tu będę zaglądać oczywiście :P

Gość gość
A Cizia jaka h/oj/na (dla kogo dwa dodatkowe buziaczki? spowiadać się :P ;) ).xGłupia cenzura głupiej kafeterii :O

Gość gość
Hamak, jak widać zadowolony ;) A Błędny jest taki kochany, że mu się należy jak psu kość :classic_cool: :PBłędny, ja się na przykład już dawno nie zmagam :) To symbioza, ja jestem sensem i celem jej życia, a sama sprawdzam, czy za 5 lat też będę :) Z fascynacją sprawdzam. Na forum jestem, bo lubię moje psiapsiółki oraz, bo żadni malutcy samozwańczy "kierownicy forume" nie będą mi mówić, co mam robić :) Ale nic już spośród ludzi tutaj nie potrzebuję, więc gęś może mi gęgnąć :classic_cool:

Gość gość
Idę pokazać CiZi mój przegrywik na mailu :classic_cool: 🖐️

Gość gosczapracowany
to ja poproszę tego kołacza... i kawę...:)

Gość gość
ale ze mnie cham... Dobry wieczór:)😘

Gość gość
po kawie śpi misie najlepiej:) tak jak coponiektórym po czekoladzie;) dobranoc 🖐️

Gość gość
Iceberg pytaniem zasugerowała odpowiedź... X podoba misie ta truskawka w różowym wnętrzu z czekoladą... nie wiem o co chodzi ale tak misie skojarzyło;) X a serio to nie wiem czy moja karta wytrzyma roaming miłego wieczoru 🖐️

Gość gość
Ciziu, też chce wysmarowane 😘x22:05 Już sama sobie odpowiedziałaś: właśnie dla takich jak ty tu jestem i tutaj lubię moje psiapsiółki, żebyś się tak fajnie mną podniecała :)xDobranoc, Misiu :)xTo ja edytuję, żeby nie zabierać posta u dołu strony, a nikt inny nie rozumie mojej postawy altruistycznej 😭 :classic_cool:

Gość gość
Mają @ i telefony

Gość gość
Przegrywki:D:D:D:D:D

Gość gość
Aż tak cie zabolało? :D Prawda w oczy kole x Buhahahaaa bo na Arce i mailu ich nie lubisz? Bo nie ma publiczki co by te brednie czytała czy jak? Ale kurfa bredzicie:D Spoko poudawaj że cie tu nie ma i nie sikasz w majty widząc gęś i pchaj tematy :D Twoja dobra wola, ze wybierasz to miejsce właśnie, i spam zamiast swojego forum mooodeerratoorko Arki. I weź nie piertol ze dla koleżanek tu jesteś, interesuja cie tylko sąsiednie tematy pustaku.

Gość gość
Podnieciłaś się już drugi raz, i drugi raz sama sobie odpowiadasz :) Chcesz trzeci? No to dawaj trzeciego posta 😴

Gość gość
Miałaś iść spać uzależniona przegrywko:P:O:O:O:O:O

Gość gość
To ja wkleiłem kretynko :D