Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex trójkąt z żoną.

Polecane posty

Gość gość

Miałem pracę , wyjazdy,długie poza granicami kraju. Moja dziewczyna podczas moiej nieobecności ,zdradziła pomimo planowanego ślubu ,po moim powrocie.Nie mogłem się z tym faktem pogodzić.Postanowiłem zerwać.Wcześniej jednak zemścić się zabawiając się jej kosztem.Powiedziałem jej ,że wybaczę jeśli zrobi loda innemu na moich oczach i pozwoli to nagrać. Kupiłem jej pas,pończochy itp. Ja myślałem,że ona zrezygnuje .Ona myślała ,że to test lojalności i do niczego w konsekwencij nie dojdzie. Ona ja i on w hotelu.Myślał ,że przyjdzie jej koleżanka.Trochę alkoholu i jego k***s penetrował jej usta.Myślałem ,że po czymś takim dostanę obrzydzenia.Ręce jej się trzęsły igłos drżał.Momentalnie mi stanął.Podszedłem i rozpiełem rozporek.Była bardzo zaskoczona ale nie odmówiła.Brała w usta nam na zmianę chwilami razem.Położyliśmy ją ściągnełem mini.Trochę protestowała /tego nie było w umowie/.Była podniecona i mokra wstydziła się tego. .Pojękiwała z podniecenia.Skończyliśmy w jej ustach twarzy i włosach.

Gość gość
Kurestfo i patologia, rzygam na was :O🖐️

Gość sabaryta
I to jest piękne - niezaplanowane początki swingu - tak dalej

I cie w chuja zrobila - ty chciales ja tym ukarac, a sprawiles jej przyjemnosc - twoje zycie toczy sie na motto: "znowu w zyciu mi nie wyszlo"