Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Techniki medytacji

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie techniki medytacji polecacie dla os贸b pocz膮tkuj膮cych? Mo偶e jest tutaj kto艣 kto medytuje regularnie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Techniki s膮 r贸偶ne - dla pocz膮tkuj膮cych poleca si臋 podstawowe najlepiej z muzyk膮 do medytacji, kt贸ra pomaga osi膮gn膮膰 odpowiedni stan - poczytaj sobie na http://gerelaxis.pl/ ja w艂a艣nie korzysta艂am z tego poradnika do medytacji krok po kroku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok a gdzie znale藕膰 muzyke do medytacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w jakim celu chchesz medytowac w og贸le? o tez jest wa偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰: - m贸 problem to g艂贸wnie problemy ze stresem co si臋 przek艂ada na z艂e samopoczucie a nawet z艂y sen, chcia艂abym si臋 odpr臋偶y膰, odpocz膮膰 psychicznie po pracy - znjajoma mnie nam贸wi艂a bo m贸wi艂a mi 偶e medytuje i sporo jej to pomaga tylko ona chodzi艂a na grupe a nie mam kasy 偶eby p艂aci膰 250z艂otych co miesi膮c aby chodzi膰 na grupe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok dzi臋ki sprawdz臋 to :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tobie przyda si臋 medytacja relaksacyjna je艣li masz takie problemy - w tym celu najlepiej medytowa膰 faktycznie z muzyk膮 - mnie najbardziej wycisz i pomaga si臋 zrelaksowa膰 muzyka z d藕wi臋kami natury - po kilku dniach uda艂o mi si臋 wej艣膰 w taki stan 偶 czu艂em si臋 jak na 艂膮ce pe艂nej ptak贸w - 艣wietne uczucie - a tak naprawd臋 by艂em wy艂o偶ony na sofie w pracy :)

Udost臋pnij ten post