Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego tematuuu

miesiączka po porodzie

Polecane posty

Gość autorka tego tematuuu

dostałam pierwszą po porodzie miesiączkę. Leje się ze mnie jak z kranu. Przed ciażą używałam tamponów normal teraz te największe po godzinie przeciekają.... też tak miałyście.

Gość gość
Tak miałam przez dobre pół roku comiesięczne krwotoki, za pierwszym razem wyladowalam w szpitalu. Zażywałam leki na zmniejszenie krwawienie.

Gość gość
Też tak mam.

Gość gość
A ja właśnie pierwszą po ciąży miałam wyjątkowo słabą i mniej bolesną. Przed ciążą sie lało jak ze świni.

Gość takajedna28
Tak samo jak przed ciąza u mnie

Gość gość
Po ciazy skape. Ale przez jakis czas. 3 lata po porodzie i od jakiegos czasu sie ze mnie leje doslownie. Czasami tampon co godzine musze wymienić.

Gość gość
Dziewczyny, ile czasu od porodu upłynęło, kiedy dostałyście"pierwszy" okres?. 3 miesiące temu urodziłam, karmie tylko piersią i nadal nie dostałam. Czy regułą jest czekać do konca karmienia?

Gość gość
Ja karmiłam 10 miesięcy, a okres wròcił po pòł roku od porodu i o ile przed porodem bòle brzucha przy okresie miałam mocne, o tyle po porodzie nie mam Żadnych bòli. Obfitość okresu taka sama.

Gość gość
Nie. Nie ma związku. Choć odstawienie od piersi moze przyspieszyć powrót miesiączki to jednocześnie nie znaczy ze póki karmisz to jesteś "bezpieczna". Dostałam po 4miesiacach cały czas karmiac piersią.

Gość Autorka tego tematuuu
Urodziłam w maju a miesiączka dzisiaj. Córka dostaje tylko raz dziennie mm. Z synem miałam identycznie tez miesiączka po 4 miesiącach ale on był karmiony pół na pół. Ale to krwawienie było normalne. Teraz jest jakaś masakra.

Gość gość
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi:) pozdrawiam.