Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyc faceta lenia kto ma tak

Polecane posty

Gość gość
baby tylko nazekaja slub to niewolnictwo lepiej by samemu a nie jakiejś kwoki ciagle sluchac

Gość gość
Ja nie wierzę ,że zdrowy facet siedzi dwa lata na berobociu. Sorry ale dla mnie to fantastyka taka sama jak "smoleńsk".

Gość gość
fantastyka powiadasz... dla mnie to niestety codzienność. Ciężko w to uwierzyć ale tak jest aaaaaaaaaaaaale już niedługo :D

Gość mój mąż knur
a jeszcze moja teściowa nie raz robiła mi wyrzuty że jestem materialistką, bo syneczek jej się żalił za czasów kiedy jeszcze się o to jego bezrobocie kłóciliśmy że tylko pieniądze i pieniądze się dla mnie liczą, że zajechałabym męża na śmierć dla paru stów ale, że ja się zajeżdżam, bo on nie robi nic to było ok, to ja byłam ta zła. Już niedługo dostanie tego swojego królewicza, bo ja nie wiem jak on to mieszkanie utrzyma . Mój mąż jak i teściowa wyszli z założenia, że on nie musi robić nic bo zapewnił nam mieszkanie. Owszem dostał mieszkanie po dziadkach duże czteropokojowe 85 metrowe, ale ja też sroce spod ogona nie wypadałam też mam swoje mieszkanie. Dwupokojowe ale dość duże bo 53m2, świeżo po remoncie, w sam raz dla singielki w kwiecie wieku :D Żadnej łaski mi tym mieszkaniem mąż nie zrobił sorka ale to, że wprowadziłam się do jego mieszkanie nie znaczy, że sama mam na nie tyrać i jeszcze na niego tyrać NO WAY! mogliśmy razem na siebie pracować i jeszcze mieć na własne zachcianki kasę z wynajmu mojego mieszkania ale jak nie to nie no są jakieś granice tego obłędu.

Gość gość
Ale ci zazdroszcze skoro masz swoje mieszkanie. Nie bylo mnie juz dzis tutaj.

Gość mój mąż knur
No ja jutro idę na obiad do rodziców sama oczywiscie, bo knur się umawia z sobie podobnymi gadami na grę w sieci i będzie naparzał od rana do nocy. Kupiłam już butelkę wina i powiem rodzicom o pozwie. Tyle z nim przemieszkałam, że pare dni mi nie robi różnicy już, a i zemsta będzie słodsza.

Gość gość
Dziewczyny jesteście świetne!

Gość gość
Ale sie wciagnelam w historie knura :D

Gość gość
Brawo! Ale większość bab będzie jęczeć jak im to źle i jak to one sobie nie poradzą...

Gość gość
Knur wymiata. Juz go sobie nawet w myslach wyobrazilam.Koniecznie utrzyj mu nosa.

Gość gość
Laska od knura wez sie odezwij jak juz dostanie te papiery, jestem ciekawa jego reakcji :D

Gość gość
He he dokladnie tez mnie urzekla ta historia:)czekam na dalsze wiesci;)

Gość gość
No ja też czekam na tą chwilę.

Gość gośćiÓwa
Mój to tylko nierób w domu.. Ale przy sobie to lepszy niż ja! Siłownia, kąpiele 3xdziennie , full kosmetyków, perfum, fryzjer co rusz... A mnie nawet na 1/4 tego nie stać, bo grosza mi nie da. Tylko na zakupy domowe daje:-/ Mam dość dość !!!"

Gość gość
Dziewczyny piszcie dalej! Podnoszę i błagam opisz jak zareagował Twój facet knur!

Gość gość
Podnoszę!

Gość gość
Uppp Uppp and away

Gość piotrowska
U nas tez jest tak :-( Ja jestem w domu , nie pracuje od miesiąca . Ale nawet jak pracowałam musiałam wszystko robic w domu sama, w niczym mi nie pomaga . Uważa ze jak on zarabia większe pieniadze odemnie id to nie musi nic robic. I czasem kiedy mu o tym mowie to mówi do mnie ze mam iść do jego firmy a on zostanie w domu i zobaczymy czy ja tyle zarobię. Mimo tego ze jest często w domu juz wcześnie to tez w niczym sie nie poczuwa żeby mi pomoc . Mamy dwoje dzieci , jedno jest jego a jedno moje a teraz będziemy miec wspólne. Taka czuje sie przytłoczona, nie dość ze musze nad jego dzieciakiem skakać, nad nim jeszcze ... Myślałam ze w ciąży będzie mnie taktowal jak kobiete ale ja dalej jestem maszyna do wszystkiego :-(

Gość gość
Zmotywuj go do działania. Niech się zapisze na basen czy siłownie. Taki poziom rozleniwienia jest już dość niebezpieczny, a przejście na aktywny tryb na pewno poprawi jego i przy okazji Twoje samopoczucie. Rzuć okiem http://erytrocysteina.pl/