Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy nowo poznana dziewczyna w ostatniej chwili odmawia spotkania..co robic?

Polecane posty

Gość gość

Gdy nowo poznana dziewczyna w ostatniej chwili odmawia spotkania..co robic?

Gość gość
Nic, a co masz zrobić? Powiesić się czy o co ci chodzi? Bo nie rozumiem problemu. Jak odmawia to trudno

Gość gość
Olac ja i poznac inna.

Gość gość
dobra ..tylko czemu najpierw sie zgadza a pozniej odmawia..

Gość gość
widocznie albo jej coś wypadło i nie mogła przyjść, albo jej się odwidziało i jednak nie ma ochoty się z tobą spotykać.

Gość gość
moze sie zdarzyc,ze cos wypadlo i nie musi tlumaczyc co poki co,ale jesli jej zalezy to przeprosi i umowi sie na inny termin lub kontakt.Chyba ze to pustak ktora sama nie wie czego chce.

Gość gość
Mam do niej napisać jeszcze czy juz raczej nie?zalezy mi na niej ale nie chce byc nachalny..co wy byście zrobili w tej sytuacjii?

Gość gość
Ona innego terminu nie podała i sie nie odzywa wiec ja tez nie..nie chce sie narzucac..

Gość gość
Możesz spytać jej kiedy ma czas, zeby się spotkać, że chcesz się umówić na inny termin, ktory jej będzie odpowiadał. Jesli będzie chętna to wszystko jest ok, ale jeśli będzie się migała to znaczy, że ma cię w d***e niestety :( wtedy daj sobie z nią spokój.

Gość gość
Ale jeśli to ona odmowiła to mysle ze jakby jej zalezalo to by napisala do mnie kiedy by mogla sie spotkac a tego nie robi..mam racje?bo juz sam nie wiem co myslec

Gość gość
nie pisz i nie plaszcz sie,miej jaja:Dlaska odwoluje spotk nagle i nawet nie wspomina o nastepnym,wiec znaczy ze cie w hooja zrobila i tyle.Niech sie buja

Gość gość
Czyli tak jest jak podejrzewałem i nie pisze do niej ..choc nie byłem w 100 % procentach przekonany wiec chcialem sie kogos poradzic..bo ja jak nie jestem zainteresowany to mowie od razu nie i tyle a nie raz tak raz nie..no ale ja widocznie jestem jakis inny.

Gość gość
nie ma czego zalowac.Nie trac czasu na durne dziewuchy.Olej ja cieplym moczem,a jak sie odezwie po czasie,ze niby cos sie jej przypomni,i bedzie chciala spotkania,to zrob jak ona:D

Gość gość
Mnie tez kiedys się zdarzylo przekozyc i podalam od razu inny dzien. Skoro Ci nie napisala to... przykro mi ale moze faktycznie miec cie gdzies. Jak sie kiedys odezwie to tez jak sama zaproponuje spotkanie - umow się i godzine przed napisz ze sorry ale cos mi wypadlo:-D

Gość gość
ale durne rady dajecie :O jak się laska odezwie, to ma ją olać specjalnie na złość? co za durnota. nic dziwnego, że tyle teraz samotnych i nieszczęśliwych ludzi, skoro stosują takie gierki rodem z gimnazjum :O

Gość gość
Bardzo mi sie podoba..ale cóż..życie..

Gość gość
jasne,gierki:Djak cos komus wypada,to sie przeprasza i umawia na inny termin.tak postepuja kulturalni ludzie.Nie ma obowiazku facet oczekiwac,wypisywac i sie plaszczyc przed dziewczyna,ktora nie wie sama,czego chce.tyle w tym temacie.🖐️

Gość gość
to co mam zrobić twoim zdaniem gdy sie odezwie?

Gość gość
w co wątpie zresztą