Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras tez ma nudnowsci przed okresem jako objaw pms?

Polecane posty

Gość gość

ja tak od 3 mies, a w tym mies to juz mi mega niedobrze, okres za 2- 3 dni. Zawsze nudnosci przed okresem oznaczaly u mnie ciaze, tak tak, mialam je tak wczesnie, ale teraz wyglada, ze zrobil mi sie chyba dziwny objaw pms. Ktos ma podobnie?

Gość gość
z tego ci mi wiadomo, to niektóre osoby mają nudności jako objaw pms. Ja akurat nigdy nie miałam. A nudności ciążowe to jaki czas temu miałaś, lat? W ilu ciążach? Coś się musiało pozmieniać w hormonach najwyraźniej. Ja zawsze miałam w drugiej fazie cyklu dużo tego śluzu, typowo niepłodnego. A od kilku miesięcy po owu mam całkowitą suszę. Też pewnie hormony mają z tym co nieco wspólnego i tyle. Możesz sobie zbadać poziom progesteronu i estrogenu w drugiej fazie cyklu, tak w 10 dni po owu.

Gość gość
Autorko po drugiej ciąży, mam nudności jak pms, wcześniej miałam nudności w 1 dniu @.Strasznie denerwujący objaw najsilniejsze mam dzień przed @ i na 100 wiem że to jutro będzie@.

Gość gość
Ja mam. W ogóle mam podobne dolegliwości, jak były na początku ciąży. I przeważnie jeszcze dostaję afty albo przeziębienia.