Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sześć polskich mitów na temat seksu

Polecane posty

Gość gość

1. Seks musi być radosnym przeżyciem dla obojga. 2. Oboje powinni mieć orgazm, chociaż rzadko się zdarza, że jednocześnie. Ale przynajmniej po razie dla obojga. 3. Gra wstępna jest bardzo ważna, zwłaszcza dla początkujących. To takie entree, które pomaga poznać , co lubią obie strony.

Gość menszczyzna z klaso
przed zaplanowaną kopulacją powinna się podmyć starannie, uczesać czuprynę, założyć pończochy samonośne ale niekoniecznie jak nogi ma grube, w kolorze czarnym ale tylko wtedy jak nie przekroczyła 70 - go roku zycia bo może to kojarzyć się menżowi z opuszczeniem nagłym tego świata, koniecznie trzeba się wysmarkać i wypuścić gazy, potem to już tylko położyć się na wyrku i rozłożyć szeroko nogi - lewą nogę na lewą stronę a prawą nogę na prawą stronę. menszczyzna powinien podejść do wyrka, powiedzieć Dzień Dobry, ukłonić się i pocałować kobiete w ręke, po zdjęciu gaci albo ich zsunięciu nalaży przystąpić do czynności kopulacyjnych, po zakończeniu stosunku płciowego należy powstać z kobiety, podziękować jej, pocałować w rękę i ukłonić się po czym oddalić się ale bez zbytniego pośpiechu.

Gość gość
do ~menszczyzna z klaso: I jeszcze mógłby zdjąć skarpetki.Śmiesznie wygląda facet nawet z,, klaso,, z gatkami na kolanach i w skarpetach czarnych.

Gość gość
A kto powiedział że stosunek ma być poważny i smutny ? Ja uwielbiam jak partner przystępuje do akcji w kalesonach i szlafmycy na głowie..

Gość gość
Po wszystkim nie wolno tez wycierac "narzadu" w firanke. Niektore kobiety sa przeczulone na punkcie wystroju wnetrz :(

Gość gość
..przepraszam ja mam zawsze skarpety w kratę :)

Gość gość
Ale się ubawiłam czytając to. Podstawa to poczucie humoru w życiu. Życzę wam udanego seksu.

Gość gwoli wyjasnienia
Mialo byc 6 a sa tylko 3. :D

Gość gość
dziś - ale się ubawiłam! Pozdrawiam "menszczyznę z klaso"- bardzo fajnie i dowcipnie to opisałeś!

Gość gość
Dla mnie nie ma nic bardziej śmiesznego niż widok nagiego mężczyzny W SKARPETKACH.

Gość gość
Kolejnym mitem jest nie używanie zabawek erotycznych jako ubarwienia stosunku. Niby nikt tego nie robi a jak ostatnio zgadałam się z koleżankami to co druga się przyznała. Sama ostatnio kupiłam http://freetaboos.pl/czarny-wibrator-minority-p-1955.html bo mój misiek od dawna mnie męczy, że chciałby sprawiać mi "podwójną" przyjemność :)

Gość gość
Że mały penis jest gorszy od duzego mit