Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadywanie do dziewczyn kilka pytań ??

Polecane posty

Gość gość

Na wszystkich stronach o pokrywie piszą żeby zagadywaćwiczenia do każdej napotkanej dziewczyny i jak się dostanie kosza to szukać dalej. Dobra spoko ale za którymś razem może się trafić dziewczyna która podoba mi się bardziej niż te poprzednie (nawet nie chodzi tu o kwestie wyglądu) i co wtedy też mam dostać kosza i szukać dalej czy mogę jakoś zwiększyć swoje szanse na to żeby nie dostać kosza ???? (Ostanio spotkałem taką dziewczynę w galerii i nie mogłem się odważyć bo od niej nie chciał bym być odrzucony jak od innych niby chwila ale kilka dni później spotkałem ją znowu kiedy przechidziełem obok niej spojrzał na mnie a ja wtedy się nie uśmiechnełem(czy w takim wypadku chlopak powinien się usmiechnąć ) potem weszła do sklepu z bielizną krępowalem się wejeść za nią wiec usiadłem na ławce w przy wyjściu i czekałem aż wyjdzie żeby zagadać.Ona chyba zauważyła że na ną czekam bo kilka razy spojrzała ze sklepu w moją stronę) potem zająłem na pokemon go i w czasie kiedy łapalem pokemona (pokemona dosłownie 10-15 s) znikneła zobaczyłem ja dopiero po chwili jak szybko szła w stronę windy wydaje mi się że przedemną uciekała. Czy kiedy ją znowu spotkam mogę zagadać czy mam jeszcze szanse??

Gość gość
Zagadaj.

Gość gość
Ale boję się że ją wystraszyłem ?? Czy moge jakoś to zmienić. Czy jeśli ją wystraszyłem to mogę jeszcze to zmienić jak to zrobić

Gość gość
ja też miałem podobnie wymiana uśmiechów ładna dziewczyna ale dziwna trochę na następny dzień tez ja spotkałem tylko jak z jakimś kolesiem szla do wc