Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie to jak mówią o propagandzie PiSu w mediach

Polecane posty

Gość gość

jak to przeżywają itd. przecież to OCZYWISTE, że zawsze władza, która rządzi mówi w SWOJEJ telewizji to co uważa za słuszne, co nie oznacza obiektywne. Za PO była tak samo mocna propaganda, naprawdę tak krótką macie pamięć? Wystarczy włączyć TVN i zobaczyć jaka tam jest propaganda POwska, to samo byście mieli w Wiadomościach, gdyby ta partia nadal rządziła. To jest taka hipokryzja ze strony tych osób, że głowa puchnie. Z cyklu ja kradnę to jest dobrze, ale jak inni kradną to jest źle... PS Tak już możecie mnie wyzywac od moherowych pisiorów i takich tam, spodziewam się tego, bo przecież zapewne mój wpis broni PiSu, buahahahaha.

Gość gość
Popieram w 100 % cala prawda. Kto rzadzi ten ma wladze przez 8 lat PO pralo nam mozg teraz pierze nam PIS takie zycie .

Gość gość
tylko , że pis mówi i pokazuje prawde o ciapakach na zachodzie co wyprawiają a za po by tego nie pokazali nigdy , zresztą i tak wszystko jest w necie

Gość gość
Oh, taka jaka Ty mądra. Wrzucasz do worka wszystkich jadących pis, bo koniecznie musieli kochać PO. Naprawdę ludzie są takimi debilami i do ich pustych makówek nie dociera, ze są ludzie, którzy krytykują to co wymaga krytyki nie patrząc na przynależność partyjną? Znam mnóstwo osób, które krytykowały PO (bo rządziło i miało władzę), a teraz krytykują PiS. Tak samo za SLD, unii wolności itd. Ale nie, teraz jak krytykujesz PiS to musisz być bezmózgim lemingiem. Ewentualnie cały czas nadawać na PO (które uwaga, już nie rządzi i nie ma na nic wpływu) bo wtedy dopiero pokażesz jaki jesteś obiektywny :O Bo taka prawda - krytykujesz pis=jesteś hipokrytą bo półgłówek z kafe stwierdził, że PO nie krytykowałeś. Bo w ogóle tylko te dwie partie istnieją... Zastanów się autorko może nad swoim wpisem.

Gość gość
A ty przeczytałaś autorko postu wyzej, co ja w ogóle napisałam? GDZIE ja napisałam, ze PiS ma rację? Napisałam tylko, że POZIOM indoktrynacji jest taki sam od lat, a mam na myśli ludzi, którzy piszą "nie oglądam już tv bo propaganda w mediach jest straszna.." czyli przesłanie jest takie, przed wyborami ogladał a teraz już nie ogląda ;]. Bo pasowało mu to co PO mówiło, ale teraz mu nie pasuje, tudzież uważa, ze PO mówiło prawdę w PiS tylko wali propagandę. Ja nie jestem za żadną z tych partii, obie są siebie warte i obie uważajasiebie wzajemnie, zarówno politycy jak i zwykli wyborcy za coś gorszego sortu (PiS mohery PO cwaniaki...) To tak jakby chleb od 50 lat kosztował 1,50, pensje były te same, ale przyszła nowa władza i wyborcy mówią "no teraz chleb kosztuje 1,50 to ja kupować nie będę, przerzucę się na bułki" a wcześniej mu to nie przeszkadzało. A w Polsce to tak trochę jest, ze dwie partie istnieją, nie ma sie co oszukiwać, tylko te dwie mają cos do powiedzenia a obie są beznadziejne.

Gość gość
"To jest taka hipokryzja ze strony tych osób, że głowa puchnie. Z cyklu ja kradnę to jest dobrze, ale jak inni kradną to jest źle..." To zdanie mi wystarczy. Wrzucasz każdego do jednego worka. Bo skąd u diabła wiesz co kto sądzi na temat po, tvn czy innego gówna? Nie wiem, moze czytuję inne rzeczy (chociaż mam szeroki przekrój, włącznie z frondą), ale nawet w komentarzach pod artykułami wyborczej gdzie roi się od zwolenników PO nie zauważyłam by każda krytyka było poprzedzona zaznaczeniem swojego stosunku do PO. ja widze obśmiewanie PiS za aktualne poczynania. x Teraz dopiero piszesz, ze chodzi Ci o konkretnych ludzi, którzy piszą konkretne rzeczy, w pierwszym poście rzucasz się do każdego krytykującego :O I I to jest właśnie właściwe dla leminga/pisiora (zależnie z której opcji). W takiego osobnika nie mozesz krytykować obecnej władzy "a bo kiedyś to ktoś zrobił gorzej/tak samo". Jak mnie okradną drugi raz to mam zapomnieć o tym bo już raz mnie okradziono? guzik prawda - należy krytykować, bo tylko tyle nam zostało a dzięki temu chociaż racjonalne myślenie przetrwa tę wojenkę.

Gość gość
Nosz kuźwa, ale gdzie PiS kradnie? Weź się ogarnij kobito? Widziałaś gdzieś takie afery jakie wychodziły za PO i SLD? NIE!!!

Gość gość
TVN i Polsat to stacje prywatne i mogą sobie puszczać co się właścicielom zamarzy. TVP jest telewizją publiczną i powinna być obiektywna. Ale nie jest i nigdy nie była. Zawsze będzie tubą propagandową rządzących. Deal with it.

Gość gość
21:48 Spokojnie, dajmy im trochę czasu. Jeszcze zdąrzą swoje ukraść.

Gość gość
Ta, to se poczekasz :o🖐️

Gość gość
TVN i Polsat to są stacje prywatne ale skrajnie lewicowe, tak samo jak wydawnictwo Agora (GW itd) - wsjo podług prezesów.

Gość gość
gość wczoraj Gdzieeee??? To otwórz oczy. To są większe świnie przy korycie niż poprzedni rząd.

Gość gość
Raczej ty otwórz oczy pało. :o Ani jednego skandalu, ani jednego przekrętu, a poprzednicy - co nie pamiętasz już? - całą litanię mieli i śmieli się nam w twarz, bo ich media wszytko wybielały, albo robiły szum nt. głupich rzeczy, żeby odwracać uwagę od poczynań rządu, typu Madzia z Pierdzikowa, dopalacze itd, w tym czasie już k***a ziemię szykowali na sprzedaż bo się fabryki pokończyły. Weź ty lepiej rozbieg i p*****lnij mocno w jaką ścianę, bo się niedobrze robi od tego bełkotu :o

Gość gość
A film nie został sklasyfikowany jako fantasy tylko jako DRAMAT. Te głupoty to są tagi dodawane przez polskiego trolla, podobnego do tego co tu przesiaduje i pieprzy głupoty nt. rządu, 500+ itd

Gość gość
gość wczoraj TVN i Polsat to są stacje prywatne ale skrajnie lewicowe, tak samo jak wydawnictwo Agora (GW itd) - wsjo podług prezesów. X Owszem, są skrajnie lewicowe, bo takich mają właścicieli. I mają do tego prawo, bo robią to za swoje pieniądze. TVP jest finansowana z pieniędzy publicznych, czyli moich i twoich i z tego powodu POWINNA być obiektywna. Ale tak jak pisałam, nie jest i nigdy nie była. Ot, taka wygodna tuba propagandowa tych co aktualnie są u władzy. PiS to robi mało subtelnie, dlatego wielu ludzi to oburza, ale to samo robiła PO, tylko delikatniej. Następni zrobią to samo. I nie ma się co na to oburzać, wystarczy wyłączyć telewizor.

Gość gość
" Spokojnie, dajmy im trochę czasu. Jeszcze zdąrzą swoje ukraść. " Rozdawanie płatnych stanowisk ludziom bez kompetencji to kradzież publicznych pieniędzy. Dodawanie więcej kasy Rydzykowi także.

Gość gość
Czy ty jesteś normalna? Boli cię, że mówi się prawdę? No chyba tak, bo inaczej nie rozumiem twoich wątów. I nie opowiadaj, że PO robiło cokolwiek subtelniej, bo chyba zapomniałaś już tę całą kampanię nienawiści, która doprowadziła do zamachu na siedzibę PiS gdzie zginął niewinny człowiek, do rzucania kałem w tablicę upamiętniającą katastrofę smoleńską, itd. Czu to jest według ciebie normalne i delikatne zachowanie? A to co się działo w mediach to już w ogóle żenada i indoktrynacja po maksie. Milczało się natomiast na tematy niewygodne, usprawiedliwiało zamykanie kolejnych gałęzi przemysłu (bo k***a wszystkim się wszystko opłaca, tylko nie zielonej wyspie) :o Otwórz oczy lewacka melepeto!

Gość dobra zmiana
Nosz kuźwa, ale gdzie PiS kradnie? Weź się ogarnij kobito? Widziałaś gdzieś takie afery jakie wychodziły za PO i SLD? NIE!!!>>a skoki to co jedyne 3 miliardy z tych co już upadły a na 48 44 grozi bankructwo. a rydzyk to co ? ostatnio minister srodowiska dal dotacje szkole w ktorej pracuje on i jego corka dokladnie na kierunek na ktorym wykladaja. co to ma byc ? tylko ze o tym nie wiesz bo ogladasz publiczna telewizje a tam o tym nie mowia. tak kazda wladza miala wplyw na telewizje byla propaganda zawsze ale nigdy telewizja nie milczala w przypadkach ewidentnych afer. rzadilo telewizja sld ale o aferze rywina slyszales w wiadomosciach, rzadzilo po ale uslyszales w nim jak i w tvn i polsacie o prowaokacji z sedzia na telefon. teraz nie wiesz o tym ze wszyszko dotuje kierunek na ktorym wyklada bo telewizja ma zakaz emitowania takich informacji. kiedys zakazu nie miala po prostu obok propagandy podawala informacje ktore byly w innych telewizjach teraz tych infomacji zwyczjnie nie podaje.komentarz zawsze bylo przychylny wladzy problemem jest to ze teraz nie komentuja niewygodnych wydarzen oni je pomijaja jakby nie istnialy. pis krytykowal innych ze obsadzaja stanowiska swoimi ale na taka skale jak robi to pis jeszcze nigdy nikt nie dokonywal. pis narzekal ze dlug polski za tuska siegnal 800mld trabili o tym w kazdej telewizji teraz jakos nie trabia ze wlasnia przekroczyl bilion.

Gość gość
Rozdawanie płatnych stanowisk ludziom bez kompetencji to kradzież publicznych pieniędzy. Dodawanie więcej kasy Rydzykowi także. x Wskażże łaskawie tych ludzi bez kompetencji, bo się w tej chwili kompromitujesz. Po prostu odsunięto ze stanowisk dzieci resortowe, które posady podostawały lata temu po znajomości, a nie dlatego że były super kompetentne. Teraz przynajmniej zwykłe szaraki bez korzeni mają równe szanse się wykazać i zaistnieć i tak powinno być, ale lewe media oczywiście ich szkalują i wyśmiewają, bo co innego im pozostało. A z Rydzyka to ty się nie śmiej, bo nie jeden menedżer wiele by się od niego nauczył. Koleś zrobił więcej na swoim terenie niż nie jeden prywatny inwestor i nie straszne mu inwestycje w innowacyjne rozwiązania (ma gaz łupkowy, ma termy i wiele rozwiązań które można by stosować w kraju na wielką skalę, ale Unia krzyczy Nein, żebyśmy płacili za import, no bo po co mamy być niezależni). :o Jeszcze raz powtarzam obudź się świnko!

Gość gość
A jaką masz pewność że news nt. dotacji nie jest sfabrykowany na potrzeby propagandy antyrządowej? Nie wiesz tego. Ja nie ufam stacjom Solorza ani Wejcherta. To były od początku istnienia narzędzia propagandowe. Zawsze wynajdowały różne powody by tylko podburzać społeczeństwo przeciwko prawicy, narodowcom, kościołowi itd. głosząc hasła w stylu nacjonalizm to terroryzm, promując ramię w ramię z Agorą judeofilię na szeroką skalę. i można by tak jeszcze długo wymieniać. Nigdy nie zapomnę, jak za pierwszej kadencji Kaczyńskich jeszcze przed katastrofą komentowali publicznie, że "rząd nic nie zrobił ani nie robi" nie wspominając o tym, że lewaki blokowały wszystkie ustawy jakie trafiały do sejmu i senatu. Kpina i poracha!

Gość gość
Sorry, ale Rafał Ziemkiewicz to akurat bardzo inteligentny człowiek. Poza tym po raz pierwszy od dekad (!) mamy rzad obsadzony ludźmi, którzy faktycznie są absolwentami poważnych uczelni państwowych i mają tytuły naukowe, czyli faktyczną wiedzę. Miła odmiana po tych sztucznie lansowanych marionetkach i popychadłach, których upychano na stołki przez szereg ostatnich lat.

Gość gość
Wejchert był ko-fundatorem stacji, a ona nie jest w innych rękach tylko raptem ma zewnętrznego menedżera, który nie jest jej właścicielem.

Gość gość
Jakie studia skończył przykładowo znany ostatnio Misiewicz?