Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć chłopa żeby mnie kochał

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć chłopa żeby mnie kochał

Gość gość
a ja bym chciał mieć kobietkę by móc ją kochać i by ona mnie kochała i co z tym teraz zrobimy?

A ja chciałbym mieć kobietę do ruch/ania, tylko i wyłącznie, chciałbym mieć tyle kasy żeby ją rozdawać, chciałbym móc przy/je/bać babie od gegry za to, że mi wyrwała zeszyt, przedarła i piz/ła nim przez okno, chciałbym mieć fabrycznie nową NYSĘ albo ŻUKA z łączności. Chciałbym opier/dalać się do końca życia i żyć jak najdłużej aby delektować się tym opier/dalaniem. I zamknąć drzwi na Wiejskiej w dniu obrad na temat podwyżek dla posłów i wpier/dolić tam beczki z cyklonem. Chciałbym iść na ryby i mieć takie urządzenie, które działa na odwrót kuchenki mikrofalowej-wkładasz piwerko, pół minuty i je/b zimne. Chciałbym aby więcej tupolewów z politykami poleciało do Smoleńska bo te beczki z cyklonem są w chu/j ciężkie. A jutro chciałbym chcieć więcej. Często czegoś chcę. Najdziwniejsze z mego chciania jest to, że jak nic nie robię, to chciałbym bardzo dużo różnych rzeczy. A jak muszę naginać, to chciałbym tylko nic nie robić.

Gość gość
ja bym chciała być bogata , żeby nie pracować i nie spotykać ohydnych ludzi !! to jest moje marzenie.

Gość gość
Chciałabym mieć chłopa żeby mnie kochał x ZA CO ? ? ?