Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulaa11

test pozytywny 7 dni przed okresem

Polecane posty

Czesc. Mam bardzo mieszane uczucia i nie wiem co mam myslec. Otóz staramy sie z narzeczonym o dzidzi. cykle mam co 28 dni. w tym miesiacu dzien owulacji wystapil 3 wrzesnia wiec dzialalismy. dzisiaj czyli 9 wrzesnia zrobilam test ciazowy a tu 2 kreseczki owszem ta druga slaba ale widoczna golym okiem czy to mozliwe ? dodam ze miesiaczke mam dostac za 7 dni. watpie by test byl zly poniewaz robie co miesiac i bylo bez skutku a tu takie cos..pre - test o czulosci 25 ml. prosze o pomoc :0 pozdrawiam

Gość gość
Niemożliwe żeby 6 dni po owulacji (i stosunku) test był pozytywny, albo owulacja była wcześniej, albo zaszłaś w ciążę jeszcze w poprzednim cyklu, albo test się pomylił. Zrób z krwi, będziesz wiedziała czy faktycznie jest duże stężenie hormonów.

dziekuje za odpowiedz. ale duzo czytalam na tego typu sprawy i kobiety pisaly ze po 8 dniach od owulacji mialy test pozytywny. dodam ze 3 dni po owulacji mialam skurcze i bardzo bolal i nadal boli lewy jajnik..

Gość gość
Nie ma nic niemożliwego w przyrodzie....u mnie 5 dnia od stosunku test pokazał słabą bladoróżową drugą kreseczkę....

No i dlatego wole zaptac ;) powtorze test za 2 dni tym razem z innej firmy ale wydaje mi sie ze wkoncu jestem ;0

Gość gość
a jakie miałaś objawy? Miałaś jakieś poza tym bólem jajnika? Doszły jakieś objawy po tym domniemanym zagnieżdżeniu? Ciekawa jestem :) No i gratuluje :) Też myślę, że bez ciąży nie byłoby II kreseczek.

Gość gość
Mozliwe, ja tak mialam 7 dni po owu dwie grube kreski i to niestety oznaczalo ciaze pozamaciczna

procz bolu i skurczow jestem strasznie zmeczona jesli bym nie pracowala to spala bym ciagle... ciaza pozamaciczna? nawet mnie nie stresuj mam nadzieje ze wkoncu bede i nie bedzie zadnych komplikacji ;) jutro rano zrobie kolejny. a jakiej czulosci robilas test ? bo chyba o czulosci 25 wychodzi ciaza predzej