Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

butelka dla noworodka prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Moze to glupie pytanie ale spytam. . otoz moj maz kupil dla naszego jeszcze nienarodzonego dziecka butelke. Wszystko ladnie pieknie ale zastanawia mnie to ze opakowanie nie jest niczym zabezpieczone tzn kazdy mogl otworzyc i pomacac butelki i smoczka opakowanie bylo nawet troche otwarte. Stad moje pytanie czy kazda butelka jest tak zapakowana ze mozna otworzyc i dotknac smoczka? Czy jesli wygotuja ta butelke to moge spokojnie podac ja dziecku? Bardzo prosze o odpowiedzi

Gość gość
Jeżeli butelka i smoczek zostaną wygotowane to możesz spokojnie podać ją dziecku.

Gość gość
Ale kobieto jaki ty masz problem? Przecież butelki i smoczki dla noworodków i tak się sterylizuje albo wyparza we wrzątku. Możesz je macać ile wlezie, przecież i tak je wymyjesz i wyparzysz przed użyciem. Zapewniam cię, że nikt ich sobie to tyłka nie wkładał. :D Nie świruj tak.

Gość gość
To pewnie kupił jakąś tanią butelkę. Ja z doświadczenia polecam Ci produkty MAM baby. Są na prawdę super!! Butelki Anty-Collic rozkręca się na części (spód, środek butelki, góra, smoczek), firma ma świetne smoczki (start 0-2, następne perfect, alboś świecące w nocy perfect night), gryzaczki.. szczoteczki do zębów. Generalnie odkąd kiedyś kupiłam kiedyś smoczek (szukałam czegoś małego, gdyż moje dziecko dławiło się zwykłym smoczkiem), odkąd przez przypadek trafilam na tę firmę, tak się z nią nie rozstawałam długo (drugie dziecko urodziłam po 2 latach). Więc jeśli butelka- polecam MAM baby.