Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuziaPL

Członek chłopaka jest zbyt wielki

Polecane posty

Gość ZuziaPL

Witam was wszystkich, Jestem w zwiazku ze swoim chlopakiem juz 3 miesiace. Nie tak dawno do temu zaczelismy uprawiac razem seks i gdy sciagnal z ciebie majtki byl to dla mnie o malo co nie ucieklam. Otoz moj chlopak ma bardzo grubego penisa o dlugosci mw. 23 cm (przynajmniej tak wyszlo gdy go razem mierzylismy . Przed seksem zawsze musi byc gra wstepna bo inaczej mnie tak strasznie boli... Musi sie zrobic dostatecznie mokro by mogl tam swojego stwora do konca wprowadzic. I nawet jak jest naprawde mokro, niektore pozycje z maksymalna penetracja sprawiaja, ze czuje sie jakby mi pecherz przebijal. Zdarza sie nawet, ze mam zwiekszona tendencje sikania- ale to takie, ze jak nie bedzie toalety w poblizu to sie zsikam w majty:(. Wiem, ze wiele kobiet mi zazdrosci ale nie wiem co z tym zrobic...? Pomozcie mi...

Gość gość
Ja ci wcale nie zazdroszczę, bo wolę mniejsze które nie sprawiają problemów.

Gość gość
Członek chłopaka?? a widziałas członka u dziewczyny???

Gość gość
A dlaczego wsadzasz go sobie do konca skoro to boli?? Jakie te baby są głupie, że aż żal.

Gość gość
poza tym jak się zsikasz, to chłopak bedzie wniebowzięty. jesli bedzie zdziwiony, to powiesz, ze to z podniecenia, a on zmieni mine ze zdziwionej na zadowoloną.

Gość Pleiades
Proponuję do seksu zdejmować majtki. Bądź wtedy goła to nie osikasz majtek.

Gość gość
świat jest niesprawiedliwi. Dziewczyny, które lubią mniejsze członki trafiają na takie okazy, a mi zostają jakieś liliputy. Faceci powinni nosić na czole tatuaże ze swoim rozmiarem, wtedy wszyscy byliby szczęśliwsi :D

Gość wazka 30
Ile bym dała za takiego grubego miesistego penisa. Ostatnio byłam z fajnym chłopakiem, ale latał we mnie jak mysz po hangarze. Niestety ale fizyczności nie da się oszukać mimo najszczerszych chęci. Zgadzam się z przedmówczynią że ludzie powinni mieć gdzie oznaczone jakim rozmiarem dysponują. Wtedy nie byloby rozczarowań

Gość gość
Serio ktos w ogole uwierzyl w te 23 centymetry?? Chyba macie gowno zamiast mozgu :D

Gość ZosiaPL
No chyba te swoje problemy nie wymyśliłam...

Gość gość
Serio ktos w ogole uwierzyl w te 23 centymetry?? Chyba macie gowno zamiast mozgu x 10/10 kurna na kafe to średnia długość kootasa to minimum 20 cm. a prawda taka że takie wielkie konie ma bardzo, ale to bardzo mało facetów. ogólnie jak sie zdarzy koleś co ma około 17-18 cm to jest super.

Gość ZuziaPL
Słowo honoru on ma 23" - Jego tata Polak mama też ale ma dalekie węgierskie korzenie.

Gość gość
wszystko jasne, to mnie przekonało 10/10 :D

Gość ZuziaPL
Autokorektor mi zmienil słowo "Zuzia" na "Zosia" nie wiem dlaczego. Serio nikt nie zna sposobu na to by sobie ulzyc? Chce go czuc w sobie do konca ale jednoczesnie to boliii. To taki przyjemny bol, ale jednak boli.