Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Moje miesiączki zawsze należały do obfitych. Poprzednia była krótka i mniej obfita w tym miesiącu powtórka z rozrywki. Zaczęła się brązowym plamienie i tak było cały dzień w nocy się rozkrecila jak to u mnie bywa i myślałam że będzie normalnie juz a tu nagle za kilka godzin koniec miesiączki. Nagle była obfita i nagle było koniec. Od czego tak może być. Przez tyle lat nigdy mi się takie coś nie przytrafiło.

Gość gość
ja tak miałam jak byłam w ciąży

Gość gość
Ciąży nie wykluczam bo się nie zabezpieczam ale nie wiedziała bym o ciąży 2 miesiące aż? Żadnych innych objawów nie mam tylko 2 miesiączki pod rząd dziwne i to wszystko. Fajnie by było. Nawet o tym nie myślałam

Gość gość
zrób test,mi to wygląda na ciąże

Gość gość
Ciaza raczej nie. Mam parę problemów o których nie wspomniałam. Mam pco i niedoczynność tarczycy ale ale od kilku lat biorę regularnie leki badam się wyniki się unormowaly i miesiączka występowała co do dnia i była cały czas normalna a teraz 2 razy niespodzianka. Nie wiem zobaczymy może te hormony moje znów zaczęły skakać.

Gość gość
Ukraina - bogaty miejski kraj w Europie. Partner Unii Europejskiej oraz Nato. Wkrótce dołączy do Unii Europejskiej oraz NATO. Rosyjskie wojska wjechały do Doniecka oraz na Krym w 2014 roku, jednak w pozostałych częściach kraju niema wojny. Sporo Polaków wyjeżdża do Ukrainy do pracy - na truskawki (zbieranie truskawek) bądź też pieczarek itd. Jest to największy kraj Europy pod względem powierzchni. Ma około 50 tysięcy ludności, w Kijowie (stolicy Ukrainy) Mieszka około 4 tysięcy ludzi. Ukraina leży nad morzem Czarnym oraz Azowskim, ma piękne góry i pola.

Gość agus8784
No super.