Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczny związek

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje malej rady. Zaczne od począdku... Jestem z chlopakiem prawie 3 lata na poczatku bylo cudownie mówił że mnie kocha i takie tam różne. Ale po roku zaczeło sie psuć wieczne kłótnie itd. Nigdy mi niczego nie pozwalał,praktycznie nigdzie nie mogłam bez niego wyjść zawsze wybierał mi z kim mam sie zadawać zakazy że nie moge robić tego i tamtego i chrobliwa zazdrość. Zawsze twierdził że go zdradzam a ja naprawde jestem mu wierna i zawsze to mu powtarzam. Od jakiegoś czasu przy kłótniach wyzywa mnie od k***y szmaty d********* a co gorsza zaczoł mnie bić. Wczesniej dostwałam w twarz, ale zaraz przyleciał i przepraszał a ja mu wybaczałam i mówił że to sie nigdy nie powtórzy. Potem było coraz gorzej pobil mnie tak ze straciłam przytomność szarpanie wieczne sinaki bije mnie tak jakby bił sie z kolegą a dostaje za to ze sie mu stawiam i próbuje sie bronić. I zawsze ja musiałam sie o niego starać i walczyć o niego. To mój pierwszy związek i cieżko mi to zakończyc chociaż nie raz próbowałam naprawde już nie wiem co mam robić bo raz jest dobrze a raz jest piekło.

Gość gość
co masz zrobic?walnac barana w sciane:Dbo takich durnych bab mi nie zal.powodzonka w zwiazku:D🖐️

Gość gość
Kochana o pamietaj sie i odejdz szybko od niego!! Mam identycznie jak Ty 3 lata na poczatku juz mialam z nim problemy ale wierzylam ze go zmienie moze sie i uspokoil troche ale nie calkowicie . Ostatnio dostalam od niego 3 miesiace temu i to nie byl tylko lisc ale naprawde we mnie walil jak szlo tragedie wybaczylam .. teraz klocimy sie bo herbata za ciepla on sie na mnie wyzywa psychicznie bo sobie nie radzil z ageesja i mowie STOP ODCHODZE ZANIM ZRUJNUJE MI PRZYSZLOSC!! ODEJDZ OD NIEGO JA TEZ KOCHAM ALE OM NIE JEST TEGO WART ! I tez mnie wyzywa jak leci

Gość gość
Za duzo sobie pozwalasz

Gość gość
ale z was glupie baby.i za co tych mordobijcow kochacie.to zwykle chamy i psychopaci.z takimi nie ma zycia.oni sie nie zmienia.

Gość gość
Tylko ze oni potrafia tez byc nieziemsko mili i uczuciowi .. i wmawiaja nam ze to wszystko nasza wina.. wiele ofiar przemocy psychicznej i fizyczne czuje sie same winne.. Glupie masz racje ktos nam musi uswiadomiC to

Gość gość
Facet cierpi na zespół Otella i najprawdopodobniej ma również skłonności do alkoholu. Będzie coraz gorzej więc zwijaj się póki jeszcze żyjesz i jesteś w całości. Jak ci odrąbie nogę żebyś nie wychodziła z domu bo w jego pojęciu na schodach czeka na ciebie pluton kochanków, to już będzie trudniej odejść prawda? Pierwszy związek czy ostatni nieważne, żaden związek nie jest po to żeby kogoś tłuc do utraty przytomności.

Gość gość
wysterylizujcie się, żeby takie głupie pisdy jak wy czyli autorka i ta druga w tym temacie, przypadkiem nie miały dzieci. Bo tępe szmaciska tylko zgotują im piekło na ziemi rozkłądając nogi przed patologią. I mowie to jako kobieta - takie matki na szacunek nie zasługują

Gość gość
Sama jestes p***a j****a szmato

Gość gość
dla ciebie to mogę być zarówno szmatą jak i królową elżbietą, mnie opinia marginesu społecznego nie interesuje.

Gość gość
czy to jest jakas provokacja?bo nie wierze,ze mozna byc taka meczennica:Dchyba,ze masz syndrom masochistki:D

Gość gość
Tak dowartosciuj sie tutaj na forum ponizAjac kogos kto wola o pomoc . Widac jaka debilka jestes sama . Marines spoleczny mozesz siebie nazywac bo widac nie potrafisz rozroznic ofiary od agressora . Rozkladac nogi pewnie sama dobrze potrafisz i wez sie p*****l

Gość gość
takie rzeczy sie zglasza na policje a nie przyzwala na bicie do nieprzytomnosci.Jesli sie bisz,to wejdz na forum przemocy i tam cie pokieruja lub nawet sami zadzwonia na policje

Gość gość
13:53 to najprawdopodobniej Syndrom sztokholmski.

Gość gość
rozkładac nogi swietnie potrafię, owszem, przed swoim mężem i swietnym facetem. Ciebie rucha byle menel i totalna patologia i wielce oburzona jestes, że ktos nazywa się marginesem społecznym? A czym ty niby innym jesteś? O kobiecie świadczy to z jakimi mężczyznami się wiąże, więc sama o sobie dajesz swiadectwo, jak byle gówno jest obiektem twojej miłosci. Ten popie.rdolenic przywiązał cie do kaloryfera, że wołasz o pomoc? Jesteś ofiarą, bo lubisz być ofiara, na własne życzenie, lubisz jak spuszcza ci się wpierdol. Mysliesz, że jak odejdziesz (czego nie zrobisz) to twoj następny facet będzie inny? Z normalnym facetem bys nie była bo byłoby nudno, bo lubisz emocje, szmacenie, poniżanie bo to twoje klimaty. Dno i metr mułu, i powtarzam, obys nigdy dzieci nie miała bo zgotujesz im piekło z taką pojebaną matką i jej pojebanymi facetami

Gość gość
Bo Ci zylka peknie wez idz stad Twoje komentarze sa tak glupie jak i Ty dopowiadasz sobie historie i scenariusze pofantazjuj gdzie indziej ;) bye bye

Gość gość
moze niektorzy tu dobitnie c***isza,ale poniekad to racja.Nikt o zdrowym umysle nie siedzi z psycholem i pozwala sie bic do nieprzytomnosci:Oa potem wybacza i dalej zyje w gehennie.Skontaktuj sie z psychiatra,bo psycholog tu juz niewiele pomoze.

Gość gość
Tylko ze dziewczyna wola o pomoc i cierpi a takie byle j******a baba bedzie ja odrazu wyzywac i dopowiadaco historie to ona sama powinna sie dac leczyc !

Gość gość
nikt ci nie pomoze do momentu,az sama nie zrozumiesz problemu.Po co z nim siedzisz?Pomyslalas,co bedzie,jak w ciaze zajdziesz?jaki los zgotujesz temu dziecku?Dlaczego nie wezwiesz policji kiedy zaczyna byc agresywny,dlaczego z nim siedzisz w ogole?Jak mozna kochac kogos,kto cie psychicznie i fizycznie niszczy?Dlaczego nic z tym nie robisz?

Gość gość
Ona sama musi wziąć się w garść, może odejdzie, a może będzie siedzieć z nim aż on podbije ją na śmierć, żal mi tylko dzieci które są świadkami takiej patologii, rodziny się nie wybiera, a możliwe że 'te dzieci same będą powielać taki schemat rodzinny, bo taki miały przykład w domu. Autorko pomyśl o dzieciach które mogą z tego być. Chciałabyś żeby były świadkami tego jak tatuś się znęca nad mamusią, ale żeby bił dzieciaki? Poza tym to co robi twój facet to przestępstwo i nie ma dla czegoś takiego usprawiedliwienia, jeżeli od niego odejdziesz i będzie ci grozić to jest policja, groźby są karalne, stalking i mobing również.

Gość gość
A i pamiętaj, on się NIE ZMIENI!

Gość gość
kobieto,wez sie ogarnij.nikt nie ma prawa niczego ci zabraniac ani toba poniewierac.tak,oni potrafia byc uczuciowi i mili,ale wtedy tylko gdy dostaja wyrzutow sumienia i zaczynaja sie uzalac nad soba.to ludzie z kompleksami i z poczuciem niskiej wartosci osobistej.a ty jestes jego ofiara.bardzo ci wspolczuje bo to jest slepa miłosc.