Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

forum przyglupow,bez administracji,nadzoru,jak to mozliwe ze admin nic nie robi?

Polecane posty

Gość gość

rece opadaja:O

Gość gość
No ja też mam dość tych tematów o miesiączce czy o kupowaniu w Ikea

Gość gość
wyzwiska,chamstwo,tematy o sraniu.Koles ma ewidentnie nayepane w glowie i najlepsze,ze ma on tu sprzymierzencow:O

Gość gość
tematy na serio godne pozalowania w sam raz dla ograniczonych:Ojakze rozgarnieta mamy mlodziez prawda?:D

Gość gość
mnie tylko zawsze dziwi że ci co tak jęczą że tutaj tak źle, nadal tutaj siedzą... jakby mi nie pasował "klimat" kafe to bym tu nie siedział tylko poszedłbym na normalniejsze forum gdzie można by poważnie rozmawiać na różne tematy, gdzie admini pilnują porządku itp. ale kafeterii nie można traktować poważnie, dla jaj tutaj popisać, pobawić się to i owszem, ale żeby poważne tematy tutaj zakładać i liczyć na pomoc tych debili no to trzeba albo samemu być debilem albo nie znać specyfiki tego forum.

Gość gość
a dlaczego to ci normalni maja sie stad zwijac ?niech sie zabiora za tych niedorozwinietych.Jakas plaga tych debili sie namnozyla i opanowala te forum i reszta tych normalnych,ktorzy tu sa maja stad isc,bo debile maja grono funfli im wtorujacych?No sorry

Gość gość
A myslalam, ze faceci sa bardziej rozgarnieci i nie siedza na takim durnym forum.

Gość gość
A po chuj czytasz tematy które cię nie interesują? Żeby potem jęczeć?

Gość gość
czytam matole,bo sa w naglowkach :Dnie czytam ich tresci,bo musialabym byc stuknieta zeby odpisywac komus,co o srace zaklada tematy.