Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktoś na forum, komu psychoterapia pomogła zmienić charakter?

Polecane posty

Gość gość

W sensie takim, że ktoś był nerwowy, impulsywny, drobiazgowy, czepialski, a udało mu się z tego wyjść i teraz cieszy się życiem?

Gość gość
Ej typie weź nie zakładaj podobnyv tematów. Skoro Ci nie pomogli to pogodz się z tym i żyj w samotności a nie marnuj komuś życia byciem nerwowym.

Gość gość
Staraj się być miły dla innych to inni też będą

Gość gość
gość dziś dzięki, oby Ciebie w życiu nie spotkały podobne problemy...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Psychoterapia raczej nie jest od tego aby zmieniac charakter bo to dlugi i zmudny proces. Mysle , ze psychoterapelci bardziej pozwalaja sie wygadac i pewne rzeczy posortowac. Zobaczyc problem w innym swietle , z innej strony. To czy chcesz sie zmienic i na ile Ci sie to uda zalezy przede wszystkim od Ciebie. Ale to nie jest tak , ze przyjdzie jakis magik - psychoterapeuta i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki nagle przemieni Cie w innego czlowieka. To wymaga czasu i samodyscypliny.

Gość gość
Ja chodze do psychologa. Bylam dopiero na 5 wizytach. Mysle ze warto ale zeby osiagnac to co chce osiagnac to jeszcze dluga droga przede mna. Ale jak najbardziej polecam.

Gość gość
Ile Twój psychoterapeuta kasuje za wizytę?

Gość gość
dziś - czasem lepiej znaleźć dobrego księdza- spotka się, wysłucha, poradzi i wszystko za "Bóg zapłać"- szczerze polecam!

Gość gość
nie polecam księdza :-) w twoim przypadku psychoterapia i tam dowiesz sie skąd u ciebie nerwowośc, impulsywność ... bo sam odkryjesz

Gość gość
Bierze 100zl za wizyte. Wizyta trwa min godzine. Zazwyczaj 1,5 czasami do dwoch godzin. Ja mieszkam w malym miescie 20tys mieszkancow podejrzewam ze stawka rosnie w wiekszym miescie

Gość drwalka96
No jasne, ja znam niejedną osobę. Sama przeszłam terapię w poradni http://psycholog-ms.pl/poradnia/. Na początku jest dziwnie, siadasz naprzeciw obcej osoby i walisz wszystko o sobie. Ale z czasem oswajasz się. Ja chciałam zmienić swój problem z brakiem szacunku do bliskich mi osób, udało się, a myślałam, że mój problem jest nie do ogarnięcia.