Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka najwieksza podlosc was w zyciu spotkala cos czego nie mozecie zapomniec

Polecane posty

Gość gość

jaka najwieksza podlosc was w zyciu spotkala cos czego nie mozecie zapomniec

Gość gość
A co chcesz się poczuć od kogoś lepszą? Bo się.okaże że ktoś miał gorzej niż Ty? Hm.. Ale musisz mieć nudne życie żeby na forum takie tematy zakładać :-D

Gość gośćlaluna
Ja nie jestem ani lepsza ani gorsza,po slubie siostra meza ,de fakto dwa razy w zyciu mnie widziala zadnych spiec nie bylo,ona mnie wyzwala od suk,szmat lajz,po slubie moim5 dni,to bylo podle

Gość gość
Ja nie bardzo rozumiem pytania. Wiekszosci podlosci nie zapominam co nie oznacza, ze je rozpamietuje, trzymam w sobie itd. A temat troche tak brzmi. Po prostu zyje sie dalej.

Gość gość
mnie najwieksza podlosc spotkala na kafeterii zadalam zwykle pytanie, a zostalam zjechana jak bura s/u/k/a brak slow na was;/

Gość gość
stracilam prace, przez mobing wspolpracownicy, szkoda co?:( tak mi dokuczala, ze podchodzilo to pod mobing

Gość gośćlaluna
Wszelkie nekanie potepiam,jestem chora powaznie,nie pytajcie na co,ale wierzcie zycia zawsze malo,a chamstwo ludzkie nie zna granic,szkoda mi tylko dziecka,ktore zostawie,bowiem ono dozna chamstwa

Gość gość
to że urodziłam sie z hirsutyzmem

Gość gość
to, że nie dostaję 500 zl na swoje dziecko i tego nigdy a przenigdy pieprzonym pisowcom nie zapomnę

Gość gość
A co cię to obchodzi zmieni to coś w twoim życiu bo mi sie wydaje że nie zajmij się lepiej czymś pożytecznym

Gość gość
do gość dziś - a jak ciebie to nie obchodzi to po wuj się wtrącasz, widocznie też ciebie to obchodzi, judasz

Gość gość
Bardzo ciekawy temat. Największa podlosc spotkala mnie od faceta którego uważałam za przyjaciela:(

Gość gość
moj ojciec powiedzial mi gdy mialam 16 lat, ze jestem brzydka. Nie padlo to w trakcie klotni czy cos. Po prostu na niego spojrzalam, on mi sie chwile przypatrywal po czym wypalil ze wyjatkowo brzydko przechodze okres dojrzewania. Strasznie dlugo potem ryczalam nocami, jak nikt mnie nie widzial.

Gość gość
Moj byly facet oznajmil mi, ze jego byla lepiej robila mu loda. To byl moj pierwszy raz.