Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Quagmire

Chce zaczac zarabiac hajs na grach

Polecane posty

Muzyka muzyka nie mam zadnych oczekiwan ani na nic nie licze bedac perkusista, na pewno nie bede siedzial z skrzyzowanymi rekami i czekal az mi nowy komputer zleci z nieba. Na razie mam chvjowego kompa za 20 funtow, na ktorym jedyne gry jakie mi chodza do tibia diablo 2 i runescape old school. W te 3 gry kiedys gralem nalogowo i moge to robic caly czas. Chce sobie uzbierac kase na komputer do path of exile, mam kumpla co co lige wyciaga grube dolary z tej gry, ostatnio w 3 dni wyciagnal 1200zl. Uzywam tutaj na tym kompie mint linux i nawet chodzi niezle, gra might and magic vii z lat 90 chodzi jak na windowsie 98. Nie testowalem jeszcze gothica. Mysle wlasnie jakie postacie w diablo 2 robic, zeby moc za kazdym gdy sie zaloguje wyciagac jakies dolary. Marze o grubym barbarzyncy z toporami, ktorymi bym czyscil csy jak oszaly na dodatku. Do tego mysle, zeby zrobic czarodziejke na orby do classic rush. Light soske juz kiedys mialem i hammerdina, udalo mi sie w 3 tygodnie zrobic hammerdina ktorym czyscilem juz wszystkie lokacje. Path of exile mnie jara bardzo, wiem ze jakbym pykal po 10-12 godzin dziennie w path of exile, bylbym w stanie sobie kupowac wszystko co chce do jedzenia i oplacac internet do tego :D🖐️. Komputery ktore mi udzwigna ta gre chodza w granicach 100-250 funtow, glownie mnie interesuje, zeby karta nie byla zintegrowana, a zeby mi wcisneli jakiegos radeona, w polsce jak gralem w path of exile pod koniec 2013 roku to mi giera chodzila dobrze na phenomie i radeonie hd4850. Komputer zniszczylem, gdy sie wkvrwilem przez league of legends, nie szlo mi kvrwa i sie wkvrwilem poucinalem kable, po kompie. Nie mam skad wziac 200 funtow na komputer, wiec chvj gram sobie, a i skille ida w gore, wbijam 99 fletching w runescape, mam juz prawie 92.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować