Quagmire 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Muzyka muzyka nie mam zadnych oczekiwan ani na nic nie licze bedac perkusista, na pewno nie bede siedzial z skrzyzowanymi rekami i czekal az mi nowy komputer zleci z nieba. Na razie mam chvjowego kompa za 20 funtow, na ktorym jedyne gry jakie mi chodza do tibia diablo 2 i runescape old school. W te 3 gry kiedys gralem nalogowo i moge to robic caly czas. Chce sobie uzbierac kase na komputer do path of exile, mam kumpla co co lige wyciaga grube dolary z tej gry, ostatnio w 3 dni wyciagnal 1200zl. Uzywam tutaj na tym kompie mint linux i nawet chodzi niezle, gra might and magic vii z lat 90 chodzi jak na windowsie 98. Nie testowalem jeszcze gothica. Mysle wlasnie jakie postacie w diablo 2 robic, zeby moc za kazdym gdy sie zaloguje wyciagac jakies dolary. Marze o grubym barbarzyncy z toporami, ktorymi bym czyscil csy jak oszaly na dodatku. Do tego mysle, zeby zrobic czarodziejke na orby do classic rush. Light soske juz kiedys mialem i hammerdina, udalo mi sie w 3 tygodnie zrobic hammerdina ktorym czyscilem juz wszystkie lokacje. Path of exile mnie jara bardzo, wiem ze jakbym pykal po 10-12 godzin dziennie w path of exile, bylbym w stanie sobie kupowac wszystko co chce do jedzenia i oplacac internet do tego :D. Komputery ktore mi udzwigna ta gre chodza w granicach 100-250 funtow, glownie mnie interesuje, zeby karta nie byla zintegrowana, a zeby mi wcisneli jakiegos radeona, w polsce jak gralem w path of exile pod koniec 2013 roku to mi giera chodzila dobrze na phenomie i radeonie hd4850. Komputer zniszczylem, gdy sie wkvrwilem przez league of legends, nie szlo mi kvrwa i sie wkvrwilem poucinalem kable, po kompie. Nie mam skad wziac 200 funtow na komputer, wiec chvj gram sobie, a i skille ida w gore, wbijam 99 fletching w runescape, mam juz prawie 92. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach