Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko szczerze proszę, co myślicie o takiej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

- 32 lata - 8 partnerów seksualnych (seks klasyczny), w tym 3 poważne związki po 2-3 lata każdy - 1 układ oparty o sam seks - z 4 odważne zabawy (macanki, palcówka) - z jednym ze stałych partnerów seks na I randce - zdrada wielokrotna jednego z partnerów - szczere wyznanie tego wszystkiego kolejnemu partnerowi, z którym seks był na 6. randce, a na 3. odważne macanki

Gość gość
To ona go zdradzała? Ja bym nie chciał takiej

wszystko jest dla ludzi, wybaczam Ci grzesznico, wyspowiadaj się księdzu, a ludziom już tego nie rozpowiadaj, zwłaszcza potencjalnym partnerom

Gość gość
Tak, tylko jednego, pierwszego zdradziła ze 3x z tym samym facetem (żonatym, który miał odejść od żony), a ona od swojego faceta

Szczerze? To miałbym w poważaniu wcześniejsze życie seksualne mojej obecnej partnerki z dwoma jednakże wyjątkami 1. gdyby czerpała z niego korzyści majątkowe 2. gdyby się nim chwaliła To na tyle, bo i ja święty nie byłem :P

Gość gość
Wypowiadajcie się, proszę. Każda opinia jest dla mnie ważna, zarówno faceta, jak i kobiety...:)

Gość gość
Widać, że dziewczyna lubi seks, ale czy nie jest to aby seks dla zabawy...? A seks z miłości zupełnie inaczej smakuje, tylko czy będzie ona w stanie go dać facetowi??

Gość gość
Zdradzała, z żonatym i to nie raz, mi by to wystarczyło, żeby trzymać sie od niej z daleka. Ciekawe kiedy Ciebie zdradzi, pewnie tez jej się za niedługo znudzisz.

Gość gość
oj siurek skad takie szloje wynajdujesz

Gość gość
Bzdura że z miłości seks lepiej smakuje. Jak jest prawdziwa chemia to seks jest rewelacyjny. Miłość jest przereklamowana☺

Gość gość
gość dziś Sądzisz, że to, iż do wszystkiego przyznała się nowemu partnerowi, nie przemawia na jej korzyść? Nie zasługuje na szansę?

Gość gość
A po co opowiadać o przeszłości? Kto z nas chciałby wiedzieć z kim sypial jego partner lub partnerka. Co ona ma 16 lat. Dziwne byłoby gdyby z nikim nie spała, przecież to już dojrzała kobieta jest.

Gość gość
ja uważam , że takie rzeczy trzeba zachować dla siebie. Po co masz sie spowiadać z przeszłosci? jak powiesz, ze zdradzalas to masz małą szanse, że ktoś Ci zaufa i Cie bedzie chcial

Gość gość
- 1 układ oparty o sam seks x U mnie taka kobieta jest skreślona.

Gość gość
nigdy nie zaufałabym komuś kto kiedyś zdradzał swojego partnera. Skoro zdradzał kiedyś to znaczy że jest po prostu do tej zdrady zdolny

jeśli 32-latka używa wyrażenia "odważne macanki" rodem z gimnazjum, to ty dziewczyno nie chcesz wiedzieć, co o tobie myślę :P

Gość gość
Ja lubię być blisko ze swoją partnerką, a nie mógłbym być bardzo blisko, nie znając jej przeszłości seksualnej - jeśli nie wiedziałbym ilu facetów przede mną w niej było... wydaje mi się to naturalne

Gość gość
ja uważam , że takie rzeczy trzeba zachować dla siebie. Po co masz sie spowiadać z przeszłosci? jak powiesz, ze zdradzalas to masz małą szanse, że ktoś Ci zaufa i Cie bedzie chcial

Gość gość
Myślę, że dziewczyna sporą część życia poświęciła na sex. Prawdopodobnie niczym się nie interesuje, bo nie da się studiować ambitnego kierunku i prowadzić tak bujnego życia. Widać, nie lubi być sama, więc jest nieciekawa. Dwa długoletnie związki to dla mnie większy problem niż te całe macanki.

Gość gość
Trzy długoletnie związki, a kierunek właśnie dość ambitny, bo informatyka...

Gość gość
dziś "Widać, nie lubi być sama, więc jest nieciekawa" pięknie tłumaczysz sobie swoją samotność :) "Prawdopodobnie niczym się nie interesuje, bo nie da się studiować ambitnego kierunku i prowadzić tak bujnego życia" zazdrość dupkę ściska :D

Gość Turkuć
Widzę że lubisz często zmieniać hardware na nowszy.

Gość gość
normalna kobieta tuż po 30

Gość gość
Mnie by ta przeszlosc przeszkadzala

Gość gość
można w niej się zakochać po same uszy będąc od niej młodszym o 6lat !