Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siema kobiety. Jak wam idzie debilna rywalizacja z koleżankami która ma lepszego

Polecane posty

Gość gość

faceta, lepsze ciuchy, lepszy dom, lepszy wygląd, zdolniejsze dziecko z lepszymi wynikami w szkole? Jak podleczacie swoje kompleksy? Swoją niewydolność intelektualną i mikre osiągnięcia katowaniem dzieciaka lekcjami wszystkiego, korepetycjami ze wszystkiego i wymuszaniem, żeby ryło po nocach? Jak tam idzie maskowanie własnych kompleksów zaściankowości i biedoty ciuchami z krwawicy męża, faceta lub własnych ciężko zarobionych, a idiotycznie wydanych pieniędzy? Jak idzie nadrabianie kraczatych nóżek i niskiego, lub wysokiego wzrostu facetem dryblasem i wmawianie, że to wnętrze tego biednego, ogłupionego człowieka zadecydowało o waszym wyborze? Jak idzie zap*dalanie jak wół po nocach na psychotropach, żeby przebić jakąś ździrę, która was wk*rwia, rozwalanie sobie życia, by tylko wygrać debilną, nic nie wnoszącą rywalizację. Jak?!

Gość gość
Ja nie wiem, ja jestem na szarym końcu bo nie mam sie czym pochwalić, wiec wyrzucona poza margines :O

Gość gość
No a szczegolnie rywalizacja,ktora jest "najpiekniejsza"...rzyg :O