Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzrozpaczona28

Zero seksu po 3 latach zwiazku

Polecane posty

Gość gośćzrozpaczona28

Ledwo raz w miesiacu na odwal sie.... moj facet nie chce sie kochac rozmowy nie pomagaja.... on nie widzi problemu.... a ja leze I mysle jak grzecznie I lagodbie powiedziec mu po weekendzie do widzenia, zegnam! Ktos cos?

Gość gość
Zachęć go jakoś,może sexy strój pomoże albo striptiz,na męzczyzn to działa :D

Gość gośćzrozpaczona28
Bylo juz wszystko lacznie z przejmowaniem inicjatywy ale slyszalam tylko zostaw zmwczony jestem wiwc sie poddalam.. po cholere jest ze mna skoro go juz nie krece? Faceci.... nawet nie potrafia powiedziec prawdy zal...

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? Przedstaw mu jasno i wyraźnie w czym tkwi problem. Zobaczymy jak bedzie się tłumaczył

Gość gość
ma ci powiedzieć ze się znudzilas zniesiesz taka prawde zaraz zaczniesz szlochac albo rzucac talerzami,po prostu odejdz

Gość gość
Pogadaj z nim,w koncu to Twój facet

Gość gość
bo seks nie jest ważny daj spokój

Gość gość
Tu nie ma co gadać, jeśli partner/partnerka traci zainteresowanie seksem to znak że coś przeminęło, odbudowanie tego jest praktycznie niemożliwe. Tak właśnie kończą się związki w których to seks pełnił główną rolę, a nie uczucia.

Gość gość
Ja też nie mam ochoty na seks ze swoim facetem,kiedyś miałam, ale teraz też się z nim kocham rzadko i na "odwal się". Czasem chcę się zmusić, ale nie daje rady. Tak się stało bo mnie przestał podniecać, na seks mam ochotę, ale nie na niego, tak się stało przez to, ze moze za duzo sie klocilismy to raz i sie do niego zniechecilam, a dwa to, ze z czasem jakos mi sie znudzil w lozku

Gość gość
I ogólnie to na swoj sposob go kocham i w ogole, ale nie podnieca mnie juz jako mężczyzna. Być moze Twoj facet mysli podobnie, ja tylko pisze jak to u mnie jest

Gość gość
Tego się nie da uratować musisz odejść nie masz wyjścia szkoda czasu

Gość gośćzrozpaczona28
Rozmawiałam już z nim zmienia się tylko na chwilę potem! Znowu wszystko wraca do normy i jest raz na miesiąc....

Gość gość
hej, a pokazałaś mu sexi ci..pkę i NIC? opisz to jakoś.. to niemożliwe.. może ma jakiś problem czy coś jak to zrobiłaś?

Gość gość
U mnie życie intymne skończyło się wraz z nocą poślubną. Przed slubem to miał ochote nawet 2 x dziłennie. Jak widać, było to pozoranctwo.

Gość gość
gość wczoraj Tak właśnie kończą się związki w których to seks pełnił główną rolę, a nie uczucia. Nie wiadomo co jest przyczyną a przyczyn moze być wiele niech przebada swój stan zdrowia moze wprowadzcie jakies urozmaicenie Zaraz rozwalicie kolejny zwiazek komentarzami typu wypalilo sie, znajdz sobie innego, tego sie nie da uratować

Gość gość
Jeśli tak nie było od początku to oznacza, że jest problem. Ale muszą się do zauważenia problemu poczuwac dwie strony, bo jak ty będziesz szalec, dociekac, myslec, starać się, a on stwierdzi, że ma wyjeb...e, to nic z tego nie wyjdzie. Może facet ma stresy w pracy? Może coś z dieta nie tak? Może utyl? Może kłopoty rodzinne? Finansowe?

Gość gość
może ma do zapłacenia zachowek ? to naprawdę przejb..ne

Gość gość
Haha kurfa z kafeterii jak zwykle hipokryzja wylewa się strumieniami. Jakoś dziwnie jak kobieta traci chęć na seks to nie piertolicie tu złotych rad typu zostaw ją tylko staraj się i skacz wokół księżniczki aż się jej zachce. Jak facetowi się odechciało to broń boże się nie staraj, najlepiej kopnij w doopę i szukaj następnego roochacza :)

Gość gość
a co mówi o Twoje ci..pce? lubi ją i ogarnia?