Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczy pieką po kroplach

Polecane posty

Gość gość

Po kroplach przepisanych przez lekarza na jęczmień bardzo pieką mnie oczy i przez około minuty po ich zakropieniu są całe czerwone. Czy tak ma być?

Gość gość
Nie,może przeterminowane te krople.

Gość gość
Coś może być z nimi nie tak, może masz uczulenie. W takich przypadkach (często sobie podrażniam oczy jakimiś kosmetykami) stosuję niebieski starazolin.

Gość mirka7
Tak być nie powinno, czy kontaktowałaś się z lekarzem? mnie też pieką często po kosmetykach, komputerze i ostrym świetle, ale do tego używam czerwonego starazolinu, bo jest na podrażnione oczy.

Gość gość
Przeczyść sobie czymś delikatniejszym, jak Starazolinem Hydrobalance. Sprawdź czy nie masz uczulenia na te zapisane, albo czy nie są przeterminowane.

Gość gość
Mnie piekły po Lacrimal. Odstaw. Tak samo okłady się nie sprawdziły. Ja polecam te poniższe. Krople do oczu Hyabak, Hyal Drop Multi

Gość gość
mnie oczy przestały szczypać i piec dopiero po któryś z rzędu kroplach...okazało się, że Starazolin - mzwykłe kropelki z drogerii a tyle dobrego mogą zdziałać :D:D

Gość camillas
nie wiedziałem ze na jęczmień w ogole przepisują krople? Mi lekarz mówil ze to samo przejdzie, a jak szukasz dobrych kropli to wyprobuj sobie hialeye free, bardzo fajnie nawilżaja i też przeciwzapalnie dzialaja, już dawno zadnych problmeów z oczami nie miałem, a dosc czesto noszę szkła które niestety sprzyjają stanom zaplanym