Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego mały wzwód pod czas zbliżenia

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do Panów. Spotkałam się z facetem, wyszło troche spotkanicznie, miał na mnie dużą ochotę. Podczas spotkania osiągnął małą erekcję ale szybko zakończył, mówił ze jest bardzo podniecony. Miał też skąpy wytrysk. Ponad rok temu spotkaliśmy się też, erekcja była u niego wręcz ogromna i wytrysk też szybki choć nie aż tak. Zdaje mi się że przed naszym spotkaniem się... sam, że był zbyt podniecony może albo nie sądził że dojdzie do zbliżenia a nie chciał czuć napięcia seksualnego. to mozliwe? sa wtedy takie efekty?

Gość gość
dodam jeszcze, że on ma 26 lat a ja 66, ale to chyba nie ma znaczenia?

Mała erekcja najczęściej jest wynikiem jakiejś blokady psychicznej. Sam doświadczyłem sytuacji, że mimo, że przed zbliżeniem stał mi jak należy to podczas opadał i nic nie dało się zrobić. Nie przejmuj się tym jednym razem, wbrew pozorom mężczyźni też mają uczucia. Wszystko powinno się z czasem poprawić, no może poza długością zbliżeń skoro piszesz, że już wcześniej było to problemem. Z doświadczenia nic tutaj nie poradzę, bo sam na szczęście takiego problemu nie mam.

Gość gość
Przed tobą zaliczył jakąś panienkę!

Gość gość
U mnie jak na razie IQman daje pozytywny efekt, już jest znacznie lepiej jak było a jeszcze ponad miesiąc do zakończenia ostatniego zakupionego opakowania

Gość gość
Ja tez stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony, w moim przypadku prawie każdy raz kończył się katastrofą, Obecnie jest już rewelacynie

Gość gość
Całkowicie masz rację, sam też stosowąłem IQman i jak dla mnie po prostu rewelacja. Zresztą żona też jest bardzo zadowolona

Gość gość
Akurat jeżeli choidzi o IQman to nie ma żadnego problemu, bo środke oparty jest na naturalnych składnikach i legalnie dopuszczony do obrotu w Polsce