Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się tym przejmować?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio wysyłałam sobie zdjęcia z telefonu mojego faceta. Coś mnie podkusiło i weszłam w jego rozmowę z koleżanką (wiem nie powinnam, ale nie o tym). Zobaczyłam ze wysyłała mu naklejki- buziaczki a on jej odpisał ze ileś ich już naliczył i ze nadejdzie dzień rozliczenia. Zapytałam chłopaka o to, to pokazał mi cała ich rozmowę w której wysyłał jej nasze wspólne zdjęcia i pisał o nas. Powiedział też ze z tą dziewczyna długo się zna, ona tez ma kogoś, a to pisanie to takie gadanie głupot nie mające nic wspólnego z tym ze ma zamiar się z nią całować. Czy powinnam się tym przejmować?

Gość gość
Wasze wspólne zdjęcia wysyła jakiejś dziewczynie i pisze o Was?! To powód do zerwania , a Ty masz zamiar się tym nie przejmować on Cie nie szanuje i Waszej prywatności . Dziewczyno ogarnij się.

Gość gość
Wysyłał jej nasze zdjęcia z wakacji itp co to ma wspólnego z nie szanowaniem prywatności? Ja też wysyłam nasze zdjęcia jak np opowiadam komuś gdzie byliśmy. To nie były jakies prywatne intymne zdjęcia tylko normalne fotki

Gość gość
I nie opowiadał jej żadnych takich rzeczy które powinny zostać między nami