Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina254525

Plamienie brązowe??? co to oznacza??

Polecane posty

Gość Karolina254525

Witam was Mam takie pytanie wiem ze powinna z tym iść do lekarza ale dzis jest niedziele i same wiecie nie da się... Wczoraj rano zobaczyłam na majtkach kilka kropelek brązowych plamienia a cykle mam 30/31 dniowe wczoraj był 28 dc cyklu na początku myślałam że okres się zaczyna ale zastanowiło mnie czemu tak szybko w tym cyklu Plamienia mam zwykle dzień przed okresem i zawsze mnie brzuch boli jak na okres A wczoraj nic mnie nie bolało i do tej pory nic nie boli plamienie trwało może 3 godziny u ustalo dziś tez nic nie plamnie ani mnie brzuch nie boli Jak myślicie co to może być słyszałam o jakimś plamieniu implatacyjnym??? Kochałam się z mężem w dni płodne ale czy to może być to??? Jutro się wybiorę do lekarza ale jak wy też tak miałyscie dajcie znać co o tym myśleć.

Gość gość
Tak, moglo byc to plamienie implantacyjne. Zamiast od razu do lekarza zrob rano test ciążowy,powinien byc wiarygodny.

Gość Karolina254525
Właśnie jutro zrobię test z czystej ciekawości Nie nastawiam się na ciążę jak będzie będę się cieszyć a jak nie to mogę jeszcze poczekać I zastanowiło mnie to że piersi mnie nie bolą a zawsze przed okresem nie bolą strasznie i brzuch jak kilka dni przed okresem jak na okres A w tym cyklu nic czuje się świetnie

Gość gość
Jak się bzykałaś bez zabezpieczenia to pewnie zaciązyłaś.Będzie n500+

Gość Karolina254525
Etam z tym 500 plus Stać mnie na dziecko bardzie się martwię ze to może być jakaś choroba

Gość gość
Raczej nie jest to ciąża. Brązowe plamienie to też okres. Jeśli jest to sytuacja jednorazowa to nie martw się. Natomiast jeśli w kolejnych cyklach sytuacja będzie się powtarzała to zgłoś się do ginekologa, gdyż może to świadczyć o problemach zdrowotnych