Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
nikogo to nie obchodzi. Spadaj

Gość gość
Ale dziewice nie lubuja się w tobie dziwaku.

Gość gość
Honor kobiety jest między jej udami, tak więc nigdy nie dopuści tam żadnego zwyrodniałego erotomana!

Gość gość
przestańcie debilowi odpisywać to wreszcie się znudzi i zniknie. On celowo zakłada ciągle te same tematy licząc na hejt, bo nawet hejt jest jakąś reakcją i gdyby nie to nie miałby kompletnie żadnego kontaktu z nikim. W realu nie ma żadnych znajomych, nikt nie chce go znać, więc dlatego wypisuje te idiotyzmy tutaj, bo zawsze się znajdzie ktoś kto odpisze, nawet wyzwiskami, ale jednak. To taki sam przegryw i niedorozwój jak ten imbecyl od namysłowa i stosuje te same metody, byle uzyskać jakąś reakcję

Gość Michał121212
Bede tu glosil i ostrzegal dziewczyny, ktore sa dziewicami, zeby trzymaly dziewictwo dla meza! I gowno mnie obchodzi, czy ktos bedzie na to odpisywal czy nie.

Gość gość
Michał121212 dziś Taa trzymać dla męża, który jak każdy *****cz pozbawi czci i godności! Łapy precz od porządnych dziewic!

Gość gość
"Honor mezczyzny jest miedzy udami jego kobiety" - jakby ci to powiedzieć, to nie odnosi się do jej dziewictwa, ale wierności po ślubie. Biorąc dziewicę za żonę, nie gwarantujesz sobie jej wierności. Nikt zawierając związek małżeński nie gwarantuje sobie wierności małżonka. Pozostaje tylko zaufać przysiędze: ślubuję ci (...) wierność w kościele, a w urzędzie i uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było szczęśliwe i trwałe.

Gość Michał121212
Odnosi sie tez do dziewictwa.

Gość gość
Może byś tak polubił psychiatrę biedny człowieku? Niby to forum to patologia, ty potwierdzasz jak najbardziej ten fakt :-)

Gość gość
Nie ma nikogo, z kim można normalnie porozmawiać na jakikolwiek temat, bo ten się wszędzie wpieprza i kilku innych podobnych. Dupa, kupa i tyle mają do powiedzenia. Jak dorwać dziewicę i żeby miała wielkie cyce

Gość gość
Won do psychiatry, ale już :-(

Gość gość
Tu babcia Teresa z Jaworzna. I ja dziewicą byłam kiedyś też

Gość gość
Mój wnuczek Kamil jest w wieku przedszkolnym teraz i się martwię, żeby mu koleżanki czegoś nie zrobiły. Te dziewczynki to takie brzydkie i napastują chłopaków już od żłobka. Okropny jest dzisiaj świat. Koleżanki z kółka różańcowego mi mówiły o tej akcji z dziewicami. My stare miałyśmy 1 chłopa w łóżku i musiał wystarczyć na całe życie to i młode tak powinny

Gość gość
Mnie się nie podoba, że dziewczyny napastują chłopaków, nawet na pielgrzymce, jakby je co uwierało w kroku, to mi się nie podoba. Za moich czasów to koty latały za myszami, a nie na odwrót. Mój nieboszczyka mąż 3 lata do mnie chodził i nic nie wskórał,dopiero jak się ożenił

Gość gość
No, to jest brzydki, że tak napastują tych biednych chłopaków. Do tego strasznie głupie, potem tyle tych dzieci nieślubnych

Gość gość
Jak się ktoś nie puszcza to,że chory na głowę powiedzą. Honor przeszedł do historii, smoki, co dziewice żarły z głodu by zdechły. Okropny jest dzisiaj świat i tyle

Gość gość
Michał szanuj się i nie przekonuj porządnych dziewic do ohydnego zbezczeszczenia swojej czystości! Seks jest nieczysty i niszczy ludzi!

Gość gość
Niszczy, bo sprawia, że druga osoba jest narzędziem do masturbacji przed, czy po ślubie! Co niby według Ciebie buduje ten ohydny, brudny, zwyrodniały seks?

Gość gość
Haha debil edytował!!! Na pystynie won do swoich braciszków krzywonochalowych arabusów!