Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yihm

...

Polecane posty

Gość yihm

Witam. Jestem chłopakiem i mam 25 lat. Moja główna wada jest taka, że nie jestem prawdziwym, pewnym siebie, błyskotliwym i przystojnym mężczyzną. Raczej mam bardzo niską samoocenę, brak pewności siebie, a co do wyglądu to jest jeszcze gorzej bo nim nie powalam a w dodatku jestem strasznie zarośnięty na ciele co już w ogóle powoduje, że wyglądam jak jakaś małpa a nie jak facet... heh, nie sądziłem nigdy, że upadnę tak nisko aby pisać coś takiego na forum publicznym...' myślicie, że jest ze mną już naprawdę fatalnie?

Gość gość
Mam 27 lat i uwielbiam zarosnietych facetow. Dramatyzujesz ! Mi się nie podobaja wymuskani wydepilowani faceci, jeszcze nie daj Boze w rurkach :O

Gość yihm
Wydaje mi się, że wiem o jakim zaroście myślisz, ale ja nie jestem "normalnie" zarośnięty ale właśnie o to chodzi, że bardzo. Wyglądam jak jakiś facet po 40... Myślę, że gdybyś zobaczyła mnie w samych bokserkach to byś zmieniła zdanie.

Gość gość
to skoś te zarośla z siebie 🖐️

Gość gość
Ja bym zdania nie zmieniła, lubię futra, wszelkie futra ;) A poważniej mówiąc, jeśli Twój brak pewności siebie, opiera się jedynie na posiadaniu tego futra, to wybacz, dla wielu kobiet może okazać się to wabikiem :) Podejrzewam, że posiadasz wiele zalet, których nie widzisz przez ten właśnie pryzmat, pozwól innym ludziom (w realu!) to ocenić.

Gość yihm
dziś Wątpię aby znalazło się aż tak "wiele" tych kobiet, które by taki zarost kręcił :P Zresztą tu chodzi też o to, że ja do końca nie akceptuję swojego wyglądu i ciężko jest do kogoś "zarwać" gdy się ma obawy, że i tak nie ma się szans. A co do tych zalet to raczej mam więcej wad... xxxx dziś Kilka tygodni temu skończyłem studia i jeszcze nie mam dobrej roboty, dopiero w czwartek mam test kwalifikacyjny do pracy która wydaje mi się w miarę dobra jak na początek, więc póki co trochę szkoda wydawać pieniądze na mało pilne sprawy. Niestety np. pleców sam sobie nie zgolę a depilacja plastrem trochę kosztuje ;P

Gość gość
ja też lubie włochaczy ,jest pewnie jakaś granica,wklej podobnego z neta to ocenie

Gość gość
Każdy zwykły człowiek ma wady i zalety chłopcze ;) Jak już mówiłam wcześniej, pozwól KOBIETOM z realu ocenić, co w Tobie jest ciekawego, oprócz zarostu ;) ? Najgorszym doradcą w życiu jest strach. Nigdy nie dowiemy się "jak to jest" jeśli nie spróbujemy ? Więc spróbuj, w realu, bo internetowe znajomości tego nie powiedzą, ani nie potwierdzą :( Powodzenia życzę i pozdrawiam.

Gość yihm
dziś Jak podasz jakiegoś maila to mogę nawet zrobić i wysłać Ci zdjęcie ;) Nie mogę znaleźć podobnego zdjęcia w necie które by dość dobrze odzwierciedlało ten zarost...

Gość gość
no to zrób to zdjęcie ,malgorzata.skala@o2.pl