Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2016 Niedługo idę na wesele w sukience na szerokich ramiączkach. Mam ładny cienki sweterek z drobnymi guzikami, w kolorze, który świetnie pasuje do całego stroju. Nie mam odpowiedniego żakietu. Czy myślicie, że wypada iść w takim sweterku na wesele (jako koleżanka pary młodej), czy powinnam obowiązkowo kupić żakiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2016 Oczywiście, że możesz iść w sweterku. Lepiej sweterek świetnie dobrany niż żakiet, który przytłacza cały strój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzzzka 0 Napisano Wrzesień 13, 2016 moim zdaniem również sweterek będzie ok, jeżeli idealnie pasuje to czemu nie. A poza tym sukienka, szpulki i kopertówka nadają całości eleganckiego wyglądu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2016 Doradzalbym tylko sweterek (taki niezbyt dlugi, rozpinany) - nic wiecej i nic pod spodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2016 tez mysle ze wypada, o ile sweterek jest elegancki i cienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2016 Oczywiście, że wypada :) Ja na wesele, które mam w październiku planuję założyć lekki sweterek w kroju zbliżonym do marynarki i myślę, że będzie ok. :) Kupiłam ten: https://pasujemi.pl/ubranie/swetry-kardigany/kardigany-only-onldiamond-kardigan-light-grey-3 Później będzie idealny też do pracy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szybcia 0 Napisano Wrzesień 14, 2016 tez uważam, że możesz założyć sweterek, o ile nie jest stary i wyciągnięty to jak najbardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2016 Chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaa4321 0 Napisano Listopad 23, 2016 Jednokolorowa biała sukienka to wspaniały wybór! Jest bardzo piękna i estetycznie uszyta. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0lga_ 0 Napisano Lipiec 8, 2020 Wypada i tak sweter ściągniesz na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Listopad 26, 2020 Sweterek jest ok moim zdaniem na taką okazję. Ja sama ostatnio byłam na weselu kuzynki w ładnym swetrze z Cross Jeansu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach