Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to naprawdę chamskie

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka (juz byla)w towarzystwie zaczela mi dogadywac ze przytyłam ze trzeba się szanować i umieć powiedzieć sobie dość. ...zrobiło mi się bardzo przykro wiem doskonale ze przytyłam mam depresję i przez to problemy ze słodyczami .Gdy tak na mnie na jechała za gotowało się we mnie i wypaliłam jej ze gdyby ona się tak szanowała to by nie miała dwójki dzieci a każde z innym tatusiem do tego zonatym- dodałam do tego ze łatwiej dopiec grubemu ze gruby bo to każdy widzi a jak jest szczupła k***a to nie każdy się domyślić. ...wyzwala mnie z jestem chamska

Gość gość
Nikt nie ma prawa Cię obrażać. Dobrze jej powiedziałas. Atak jest najlepszą obroną. Pamiętaj, że ty zawsze możesz schudnąć a ona niech spada na drzewo :) otaczaj się ludźmi którzy kochają Ciebie taką jaką jesteś

Gość gość
Powiedziałaś prawdę.

Gość gość
Było chamskie. Twoim tłumaczeniem jest to, że zostałaś sprowokowana, ale cóż...no trochę siebie warte jesteście. Ona jest chamska i Ty chamska.

Gość gość
Uważam ze dobrze wybrnelas.....bez jaj jaki laska ma poziom a tyle za kołnierzem. Chciała sobie deficyt kompensacja robiąc z siebie przykład. ...chwdp

Gość gość
Obie widocznie jesteście penerami .

Gość gość
Tak było to chamskie. Ja bym pewnie postąpiła tak jak ty... wole byc chamska niż pozwolić jakiemuś podmiotowi ludzkiemu podnosić sobie moim kosztem ego...