Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam wykorzystana przez byłego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Byłam z prawie rok. Myślałam ze końcu trafiłam na kogoś ok. Zaufalam mu. Jak głupia. Kochałam . Nie dość że czuję się jak d***** bo sypialam z nim to oczernił mnie na koniec. Rzucił jak zuzyta zabawkę. Brzydze się sobą. Wątpię w to że będę jeszcze z kimś, bo kto by chciał taka ofiarę losu? Jeszcze jak pomyślę że ktoś będzie się mnie brzydzil bo z byłym uprawialam seks to mam ochotę ze sobą skończyć . Żałuję że nie poczekalam na kogoś bardziej wyjątkowego, tylko dałam się tak zaślepic :(

Gość Michał121212
No masz racje, na takich prawdziwych mezczyzn jak ja masz dozywotni zakaz puszczalska nie dziewico. Tak sie konczy dawanie d**y przed slubem.

Gość gość
mnie były wykorzystał finansowo i to nie jakiś szczyl bez kasy tylko facet w średnim wieku. sory, nie facet a jakaś nizina społeczna i patologia

Gość gość
Nie wiem na kogo wy trafiacie

Gość gość
Jeżeli cie ktoś pokocha,to raczej nie będzie się tobą brzydził. Za dużo chyba przebywasz na Kafeterii i stąd takie myślenie.

Gość gość
Ja cie mogę pokochać analnie :D

Gość gość
Autorko czasu nie cofniesz, idz dalej przez życie, zapomnij o tym draniu. Przecież idąc z nim do łóżka nie wiedziałaś jak cię później potraktuje, a pewnie na początku był miły, szarmancki. Czas leczy rany. Z dnia na dzień będzie Ci łatwiej zapomnieć o nim i o tym upokorzeniu. Nie życz mu źle, nie mścij się. On dostanie kiedyś za to co zrobił odpowiednią "karę". To samo do niego przyjdzie, jestem tego pewna.

Gość gość
Koledzy byli wazniejsi Inne dziewczyny też, nie raz przy mnie pisał z jakąś. A potem dobieral się do mnie. Wszystko lepiej wiedział chociaż na moje ciągle wychodziło. Co ja w tym człowieku widziałam?!!

Gość gość
Miłość jest ślepa.