Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adoptować czarnoskórą dziewczynkę?

Polecane posty

Gość gość

Z anglii ma 7 lat co myślicie nie mam obecnie dzieci mam 30 lat

Gość gość
Jeśli ci na tej dziewczynce zależy masz pieniądze dom dobre warunki to można spróbować

Gość gość
Spróbój oczywiście jeśli masz warunki dobrze że jest jeszcze jakaś osoba tak jak ty która umie podarować swoją miłość innym osieroconym dziecią :-)

Gość gość
Do odważnych świat należy śmiało sprubuj

Gość gość
Ja bym jak najbardziej doradzala. Jasne, ze tak. Czy mozesz opowiedziec jak doszlo do tego pomyslu? To dalsza rodzina czy staralas sie o adopcje?

Gość gość
Tu autorka Nie mogę mieć własnych dzieci z powodu spraw zdrowotnych a inne dzieci z domu dziecka takiej miłości pragną mam za sobą 4 spotkania z tą dziewczynką i naprawdę przesympatyczna osoba nie przeszkadza mi że ma inny kolor skóry dla mnie nie liczy się wygląd tylko zachowanie i charakter

Gość gość
A gdzie sie znia spotykałas? jakie ma obywatelstwo?

Gość gość
Jesli to jest prawda to az trudno mi uwierzyć, ze pytasz na forum o to czy adoptować dane dziecko. Sama mam adoptowanego syna i by adoptować trzeba przejść specjalistyczny kurs i mase spotkań, trzeba być w związku (albo czeka sie latami), wiek dziecka i stan zdrowotny jest dostosowany do wieku adopcyjnych rodziców a przede wszystkim gdy już spotka się TO dziecko, to się czuje i wie! Adopcja to bardzo trudny proces. NIe wchodź w to jesli już teraz masz wątpliwości. Znam przypadki dzieci oddane po raz kolejny.... to zbyt straszne!

Gość gość
Wyglada mi na scieme, ale nie wiem, czemu mialaby ona sluzyc. Jesli autorka nie ma brytyjskiego obywatelstwa, adopcja dziewczynki z Anglii jest w sferze abstrakcji...Pomijam, ze w tak waznej sprawie nie kierowalaby sie opiniami przypadkowych ludzi z kafeterii.

Gość gość
Ni, nie adoptuj. Dokąd będzie choć jedno białe dziecko w Polsce, które czeka na adopcję, nie masz prawa adoptować żadnej czarnej dziewczynki ani żółtego chłopca.

Gość gość
Tu autorka mam angileskie obywatelstwo i na chwile obecną mieszkam w anglii

Gość gość
gość wczoraj mylisz sie. nie trzeba miec brytyjskiego obywatelstwa.... baaa, nawet nie potrzeba miec zatrudnienia, ani nie byc wlascicielem domu lub mieszkania, wystarczy stale zamieszkanie. a cala procedura trwa srednio okolo dwoch lat.