Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w tym dziadkowskim kraju sztuczne baby

Polecane posty

Gość gość

Do tego tępe i głupie, przemilne i posłuszne jak bure suki są wyznacznikiem piekna

Gość gość
W każdym kraju tak jest Masz coś do powiedzenia , nie robisz z siebie taniej posłusznej szmaty, nie robisz sobie operacji noska a la pryszcz w środku twarzy - jestes pasztetem :P:D

Gość gość
Nieprawda, francuski sa bardzo eleganckie i naturalne do tego mówią co myślą i przede wszystkim myślą i nie nadskakuja facetom. Nieprzypadkowo Francja jest krajem elegancji i dobrego stylu.,ojczyzna najwybitniejszych projektantów, luksusowych domów mody, Coco Chanel wzór do naśladowania dla milionów kobiet miała jaja i charakter. W Polsce promuje się takie tandetne, szare, głupie, p rzeslodzone idiotki

Gość gość
Kwintesencja bycia samica jest posłuszeństwo w każdym gatunku.

Gość gość
Absolutnie się zgadzam z tytułową tezą. Żyjemy w kraju gdzie króluje prostactwo, tandeta i przaśność. Dlatego też utleniona na platynę czy na kruczoczarny lala w cekinowej przykrótkiej kiecce, w burdelowym obuwiu i takowym makijażu znajdzie dużo więcej zwolenników niż ta wystylizowana z gustem i klasą (co nie znaczy że zrobiona na tak znienawidzonego przez samców babo-chłopa).

Gość gość
gość dziś Kwintesencja bycia samica jest posłuszeństwo w każdym gatunku. x stolec tobie na ryj, niech stolec bedzie z tobą :D

Gość gość
tfoja stara

Gość gość
dziś Powiedz to panu modliszce albo pajakom ;)

Gość gość
gość dziś dziś Powiedz to panu modliszce albo pajakom x idz sie spuść piętro wyżej:D

Gość gość
I ja sie zgadzam z ta teza, w takiej Korei przykladowo zyskuje sie popularnosc dzieki talentowi, ciezkiej pracy i dobrym manierom. U nas jest wrecz odwrotnie, "gwiazdami" sa oblesne przyglupy i beztalencia z WS swiecace, w zaleznosci od plci, golym tylkiem lub przypakowanym na "haj anabol proteins" bickiem.

Gość gość
Pytanie na logikę. Skoro wszystkie TUTAJ jesteście takie wystylizowane, z klasą i wogole, to skąd się biorą te platynowe blondynki na ulicy.

Gość gość
dziś Ja nie napisalam, ze mam klase. Przynajmniej jesli chodzi o ubior ;) Mam wlasny styl i czasem pewnie zalatuje tandeta :D ale nie doczepiam sobie wlosow, rzes, nie powiekszam ust, nie nosze pushupow, nie mam kilograma tapety, ani brwi na pol czola, a wyslowic sie i zachowac potrafie.

Gość gość
A platynowa blondynka ma swój styl polegający na doklejaniu rzęs, i ostrosci wypowiedzi. I niech sobie ma.

Gość gość
18:34 Facetom to sie podoba , to sie na takie robią.

Gość gość
Co kraj to obyczaj xD

Gość gość
a ja tam mam w dvpie, co sie podoba facetom, w ogóle nie obchodza mnie te tematy. Dziwi mnie jak wielu głupim kobietom przychodzi do głowy robić coś na siłe, czego tak naprawde nie chcą. To ze mnie zhejtują, trudno - to o nich świadczy. Ważne, żeby po prostu być sobą, nie żeby chodzić zaniedbanym, ale podchodzic do sprawy normalnie, z wyczuciem

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie stylizować się pod dyktando obcych samców. Jednak dla niejednej pani jest priorytetem by podobać się Sebixom i Januszom, to niech się stylizują pod ich gusta.

Gość gość
dziś Tylko ze ten styl swiadczy o jej niskim poziomie :D

Gość gość
Ważne, żeby po prostu być sobą x Niby oklepany frazes, ale jak prawdziwy kiedy zrozumie sie jego znaczenie (co wbrew pozorom wcale proste nie jest).

Gość gość
coco chanel dużo czasu spędziła na kolanach żeby się tego statusu dorobić, więc może nie bierzmy z niej przykładu