Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MISIOWI1 to wy do pięt nie dorastacie

Polecane posty

Gość gość

Misio1 ma z was tutaj polewkę :) X Często was prowokuje i potem rechocze w własnym zaciszu domowym delektując sie swoim triumfem :) X Pona to misio1 manipuluje wami i nigdy nie powiedział, że odszedł z forum Kafeteria. X Szczęście są tacy użytkownicy jak EWA3333 z którą zawsze można w sposób logiczny prowadzic, rzeczową konwersację, ponieważ z wami niestety jest to nie możliwe...

Gość gość
Jesteś starym grubasem,taka prawda przegrywie

Gość gość
ja tam misia1 lubię :)

Gość gość
Misio jesteś śmieciem ludzkim.Pozostaniesz tu na zawsze stary capie przegrywie bajdurzący o 24 letniej partnerce, własnej firmie i znajomościach z prezydentem, biskupem i celebrytami😭

Gość gość
17:11 Ty wszystkich lubisz :D

Gość gość
17:11 Sam siebie lubisz ? To już wiemy🖐️

Gość gość
gość dziś W przeciwieństwie do ciebie mam olej w głowie, natomiast w twojej łepetynce po puknięciu w nią słychać odgłos echa:) X Znajomość z Biskupem jest twoim wyegimanowanym wyobrażeniem na temat mojej relacji z tą wartościową osobą, której mądrości nie posiadłeś nawet w 0,5 % prosty żałosny człowieku. X W mojej byłej pracy poznalem, tak wiele znanych osób, że nigdy nawet nie przypuszczacie na jakiej stopie towarzyskiej żyje z kilkoma z nich do dnia obecnego. Kilka z tych znanych osób na co dzień uczestniczących w życiu publicznym, które są na wysokich stanowiskach, znam nawet bardzo dobrze... X Dziękuję jednak osobą które przedstawiają wyższą wartość intelektualną niż większość użytkowników tego forum, że można z nimi na poziomie wymienić kilka życzliwych zdań

Gość gość
Zablokowali mu konto za wyzywanie i obrażanie innych użytkowników dlatego pisze z pomarańczy ten ''intelektualista'':P