Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdechne z gorąca. kto to widział takie temperatury we wrześniu. anomalia

Polecane posty

Gość gość

To jest chore tak jak cały ten nowy zy****y świat.

Gość gość
W całej EU są takie. Ja mieszkam daleko od PL (jakieś 3 kraje dalej i jest tu około 30 stopni od początku września)

Gość gość
jednego przygłupa mniej

Gość gość
Super pogoda niech grzeje jak najdłużej. Nie spieszno mi do deszczów i potem zimy

Gość gość
Super, biegasz w kłakach na bosaka, taras, ptaszki niech i do października tak bedzie. No i rachunki za ogrzewanie...

Gość gość
Bez przesady, nie lubię upałów, jestem uczulona na słońce ale wrześniowe upały są inaczej odczuwalne niz te w czerwcu i lipcu. Poranki i noce są chlodne więc przynajmniej wyspać się można, a i te 30 st w dzień jakos tak mocno nie odczuwam

Gość gość
Cos pięknego ;) Ja osobiście lubie ciepło a teraz jest ciepło (mimo tego co pokazują termometry-bo one wskazują upał) bo (jak juz ktos zauważył) noce i ranki maja inna temperaturę. Nie spieszy mi sie do szarugi i jesieni...jej... az mnie wzdryga jak sobie pomysle o opadach deszczu a pozniej znikomych śniegu ktore zaraz zrobią błoto....! Cieszę sie z takiej a nie innej pogody przynajmniej pranie schnie :P

Gość gość
oby jak najdzuzej byla taka pogoda. do 23 wrzesnia ma byc ladnie ale temp. spadnie do 16 stopni. dla mnie moze wogole nie byc jesieni ani zimy.

Gość gość
Pisałam ostatnio klime sobie zakladajcie. Ja mam w domu tylko dwie jednostki. Wlaczana jest na 2-3 h dziennie przy upalach w domu 22-23stopnie. Jedna w salonie na dole druga na korytarzu na piętrze.. Dom ma 123m2.