Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym wyleczyć owsiki?! Pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w przedszkolu i od 5 lat mam ciągły problem z owsikami.Stosowałam juz wszystkie środki przepisane przez lekarzy codziennie zmieniam i gotuję pościel oraz bieliznę, dbam przesadnie o higienę, a ona ciągle wracaja! W pracy juz na mnie krzywo patrza, ponieważ ciągle mówię o swoim problemie, ponoć mam go tylko ja, a nie chcę ukrywać, poniewaz tam sa dzieci i ich zdrowie jest najwazniejsze. W przedszkolu żaden rodzic nigdy nie zgłaszał, by dziecko miało owsiki. Skąd to sie bierze? Jak sie tego raz na zawsze pozbyć, skoro higiena, sterylnośc i leki działają tylko chwilowo i znów potem to mam.

Gość gość
No chyba nie dzialaja te leki skoro csly czas masz te owsiki. A skoro pozbylas sie ich i znowu dostałas to ktos z twojego otoczenia jest ich nosocielem i tobie je sprzedaje.

Gość gość
pij kfasnice z kapusty kiszonej ponoć pomaga sie pozbyć robali

Gość gość
Moje problemy z owsikami skończyły się po tym jak zaczęłam pić na studiach spore ilości alkoholu, w weekendy wódka i piwo. Często pół butelki wódki przez jeden wieczór. Wcześniej jadłam pestki dyni i kapustę, ale na mój organizm to nie działało. Od dawna już mnie ten problem nie dotyczy, a zmagałam się z nimi przez całe dzieciństwo. Rada może i dziwna, ale jak nic Ci nie pomoże, warto i tę sprawdzić. Jestem dziewczyną - tak jak autorka.

Gość gość
Jeżeli wyczerpią się metody, jakimi będę leczona, to chyba sięgne po ten alkohol, skoro to działa. Po kazdym leczeniu mam spokój- 2, 3 tygodnie, a po tym czasie znowu wracają. Dokladnie wiem, kiedy wracają, ponieważ zawsze zaczynają sie mi znów te same objawy- czyli wzdęcia, bóle brzucha i bóle mięśni. Po każdej kuracji przeciw robalom te objawy znikaja zupełnie, kiedy one się znów pojawiają to wszystko wraca.

Gość gość
up