Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to się teraz porobilo w UK! Wszędzie atakują Polaków!

Polecane posty

Gość gość

Masakra! Dziewczyny boicie się bo ja tu mieszkam...

Gość gość
a ja się w polsce boję, bo tutaj pisowce atakują

Gość gość
Naprawdę strach wyjść z domu... ja też tu mieszkam.

Gość gość
20:58 a co Kumorowski zrobił dobrego? No dalej!

Gość gość
a co Duda zrobil dobrego ? gówno co w ogole ten PIS zrobil ? same gówniane ustawy gówno dupa i inwigilacja

Gość gość
komorowski przynajmniej nie wkurwiał i nie dawał 500+ za pieprzenie się wybranym jednostkom tak jak teraz, biedni z jednym dzieckiem nie dostają nawet na chleb a bogaci dostają na lody po 500 zł

Gość gość
21:38-rządzisz , dokładnie tak , flagowy , rządowy program 500+ i dostajaąalbo bogaci na DRUGIE dziecko albo patologia trzaskająca dzieciaki co rok , co do ataków na Polaków w UK ...cóż część zapracowała na taka a nie inna opinię , pierwsza fala emigracji zarobkowej z Polski na Wyspy to totalny element w większości , dno żyjące z MOPSu w Polsce i ciągnące lepsze benefity w Anglii , do teraz nie mówią ani po polsku-za wyjątkiem kwiecistych przekleństw ani tym bardziej po angielsku:-O Polacy prawi i sprawiedliwi też atakuja w Polsce obcokrajowców i to sie nasila ale rząd po cichutku podsyca takie nastroje ,przykre , z otwierajacego sie na ludzi i inne kraje po latach życia pod butem komuny wpadamy na jeszcze gorszą scieżkę

Gość gość
I bardzo dobrze. Tak jak w Polsce nikt nie chce emigrantów, tak w Anglii nikt nie chce polaczków emigrantów.

Gość gość
Chcą, chcą. Ja tu mieszkam już 14 lat i nie wyobrażam sobie powrotu do PL. Byłem tam kilka razy na wakacjach ale włos mi dęba stanął jak widziałem co się w tej PL dzieje. W UK mam świetną pracę, piękny dom i rodzinę. Niczego z PL nie potrzebuję a o moje bezpieczenstwo w UK jestem zupełnie spokojny.

Gość gość
21:38 i gosc ponizej. Ogolnie ustawa jest chora, ale od bogatych, to wy sie odczepcie, bo bogaci placa podatki.