Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milosc na zawsze?

Polecane posty

Gość gość

mam problem natury ludzkiej jakim jest milosc nie bede sie rozpisywal. Kocham jedna kobiete od kilku lat kiedys bylismy razem po jakims czasie sie rozstalismy z mniej waznych powodow. problem tkwi w tym ze mimo innych kobiet w moim zyciu a bylo ich sporo nawet nie umiem nic do nich poczuc... wychodzi na to ze kobiety sie bardziej staraja o mnie niz ja o nie i na koniec wychodzi tak jak przepuszczacie czyli rozpada sie wszystko . w trakcie mysle caly czas o niej chodz i tak juz sie z tym pogodzilem ze nie bedziemy razem. zawsze jest w mojej glowie i czuje to samo od lat bez zmian czyli to cos co mnie do niej nieustannie ciagnie. dodam jeszcze ze mamy kontakt co jakis czas i to ona go inicjuje mimo, ze ma chlopaka. bo ja wole z nia nie miec kontaktu z wiadomych powodow nawet spotkalismy sie kilka razy, ona zachowuje sie jak kiedys jest kochana uczuciowa taka slodka dla mnie przez wiadomosci tez... ale kiedy nie jestesmy razem lub tylko piszemy to idzie do niego i czar pryska(sa razem od 2 lat i ciagle do mnie pisze z wiekszymi lub mniejszymi przerwami) z jednej strony nie rozumiem czemu to robi i nie chce nawet pytac zeby nie wyszlo co czuje dalej. nie wiem co robic byl ktos kiedys w takiej sytuacji?

Gość gość
Ja bym zerwał kontakt. Po co masz się męczyć. Bawi się tobą. Odetnij się i zacznij żyć swoim życiem. Bo ona zmarnuje ci tylko czas i twoje nowe związki.

Gość gość
Jak ona ci się ciągle o sobie przypomina to myślisz że na zawsze.

Gość gość
zrywam naprawde mowie zeby nie pisala, po 2 miesiacach wypisuje do moich znajomych zeby dali nowy nr, nowego snapa itp. ale chlopaka jak widac nie rzuci wiec to chyba nie ma sensu a ja tylko tkwie w tym gownie i chyba juz nigdy nie znajde kogos do kogo cos poczuje. dodam ze ciezko mi zaufac nowo poznanym kobietom i zgrywam takiego wlasnie a na koniec wychodzi gowno z nowych zwiazkow.

Gość gość
zrywam kontakt, ostatnio napisalem jej ze to nie ma sensu zeby nie pisala. piala do mojego przyjaciela zeby dal jej nowy nr albo nowego snapchata. nie wiem co robic ona z nim nie zrywa bo jakby chciala to by to zrobila ja sie tylko mecze a z nowo poznanymi kobietami jestem chlodny i wgl taki bezuczuciowy co innego do niej. teraz juz nawet nie zaczynam sie z nikim umaiac bo od niej mialem 8 partnerek i z kazda konczylo sie tak samo, ze poprostu odchodzily bo chyba widzialy ze nic do nich nie czuje

Gość gość
Olej ją nie odpisuj.

Gość gość
dodam ze mialem po niej 8 partnerek z ktorymi konczylo sie jak zwykle ze wzgledu na brak uczucia z mojej strony i po prostu odchodzily bo nic nie okazywalem im ;/ z ta o ktorej pisze jest inaczej chocby nie wiem co sie stalo zawsze cos do niej czuje i gdybym sie nie powstrzymywal to chyba bym zlapal ja na rece i juz nigdy nie puscil ;/

Gość gość
pisze do mnie codziennie na snapie, tak zeby niby chlopak sie nie dowiedzial.. ale cos czuje ze jestem tylko jej kolem ratunkowym ze pisze do mnie jak sie jej ie uklada w zwiazku itp zeby zrobic swojemu partnerowi na zlosc czy cos bo innego wytlumaczenia toja nie mam na to. czyli co jak jutro napisze to nie odpisywac i jak bd pisala to w koncu ppowiem jej wprost co jest na rzeczy typu ze po co to wgl jaki to ma cel do czego to darzy? tak?

Gość gość
Jprd nie k***a daj się dalej robić w c***a. Następny idiota.